Moderator: Moridin
BaYa wrote:И аз искам палачинкаааааааа! Дори само една със сладко от смокини. И ще се примиря!!
Като дойде моята, моем ти я отстъпим.shayhiri wrote:Аз искам 5 със сметана и мед.
И една със зелена смокиня!
Я, ма тя дойде!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз посудата си я измих още след направата на 1та смесXellos wrote:Размах размах, а кой после ше мие посудата![]()
![]()
BaYa wrote: sayso, тренирай много за декември. Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
E 2 часа път е все пак, няма да ходиш до Варна яBat Garo Still Rots wrote:Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голямТи за това така любезно ни каниш сигурен съм!
Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests