Палачинкии~и

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Aug 28, 2007 11:50 am

Най-добрите палачинки са с руска салата :) Или със смеска от майонеза, пилешко месо, рендосан кашаквал и ситно нараязани варени яайца и малко черен пипер :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 28, 2007 11:53 am

Изроди:( Знаете ли как ми се дохапаха палачинки ся от цялата работа?! :spank:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 28, 2007 12:44 pm

Мда бе Гаро! Стига, че ще си повредиш вкусовите нервни терминации! :rofl:
И аз искам палачинкаааааааа! Дори само една със сладко от смокини. И ще се примиря!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

sayso
Commoner

Post by sayso » Tue Aug 28, 2007 1:03 pm

Image
So what do you think :D
edit : Това при все безбожно неравния тиган,с който работих :))

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 1:05 pm

BaYa wrote:И аз искам палачинкаааааааа! Дори само една със сладко от смокини. И ще се примиря!!
shayhiri wrote:Аз искам 5 със сметана и мед.

:idea: И една със зелена смокиня!
Като дойде моята, моем ти я отстъпим. 8-) Ей така, от кавалеризъм.
sayso wrote:Image
Я, ма тя дойде!! :shock: Сейсо, къде каза живееш? :spite:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

sayso
Commoner

Post by sayso » Tue Aug 28, 2007 1:10 pm

Ти остави къде живея,то трябва да си заджуркам още една смес .. ей сега всеки като ревне за палачинка :lol: Габрово,иначе :) И само ако знаете с какъв размах действам в тая кухня... то не е истина просто :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 1:13 pm

Размах размах, а кой после ше мие посудата ;) :mrgreen:

Тия с руската салата се ядват да. АКО си я направиш сам и нея. Тая от Билата често ХРУПА.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 28, 2007 1:16 pm

sayso, тренирай много за декември. Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово. Нали трябва някой да се жертва и да провери как сме те научили, вкупом, на тея палачинки. Аз само за качественият контрол - да не се натровиш! :wink:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

sayso
Commoner

Post by sayso » Tue Aug 28, 2007 1:40 pm

Xellos wrote:Размах размах, а кой после ше мие посудата ;) :mrgreen:
Аз посудата си я измих още след направата на 1та смес :P Сега се готвя за втори тур де ..
BaYa wrote: sayso, тренирай много за декември. Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.

Нямаш грижи :) Пращам останалите обитатели на апартамента (мамето + татето ) на гости при баба ии кухнята е само моя , а масата само ваша :mrgreen: Може и дружно да се изсипете насам като се замисля ^^

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 1:49 pm

Имаме го предвид. 8-) Аз, в частност, съм търновлия. А и се канех да спретна един тур из Балкана.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Aug 28, 2007 3:06 pm

Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голям :D Ти за това така любезно ни каниш сигурен съм! :roll: Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна :)
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 3:10 pm

Не го плаши са. :? Ше отидем, що да не отидем?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 3:11 pm

Ми нема лошо, не съм ходил там още :) Палачинки изчезват във въздуха още мдааа :( Иначе как ги подхвърлям неам грешка. Само да е по-висок тавана ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 3:16 pm

Дам, заслужава си. Тука една катма до нас излиза 1.20 - 2 кинта. :roll:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Aug 28, 2007 4:08 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голям :D Ти за това така любезно ни каниш сигурен съм! :roll: Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна :)
E 2 часа път е все пак, няма да ходиш до Варна я :D