Moderator: Moridin
Дам, доста точно. Кофти работа, но поне ние ше му се кефим. Все пак много се ядосвам, когато се намесват необективни фактори (несвързани с качеството или маркетинга). А и в случая, доколкото разбирам, продуктът би трябвало да е по вкуса на масовата публика. Понятие нямам обаче от ТВ, така че няма как да знам що Фокс се дънят така.Roland wrote:Сериалът, по който е правен, има чудовищен успехТова е най-високо оцененият от публиката сай-фай сериал ИЗОБЩО. Просто Фокс са идиоти. Те и Фемили Гай кенсълнаха
А Серенити има нисък бюджет и е продължение на кенсълнат ТВ сериал
Нормално е да няма голям успех сред масите, които не знаят за кво високо качество става дума.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Яки главни герои?Мацката се опитваха да я изкарат по-готина отколкото е,а мъжката част направо издишаше.Roland wrote:Ми има адски свеж и остроумен сюжет, КРАЙНО яки главни герои и няма претенции. Тва мен ме забавлява повече от 10 гнусни Час Пика.
Чак пък гнусни??? Първият и вторият си ме кефят твърде много. А и Джеки Чан е твърде важен фактор в екшън-киното, тъй че заслужава уважение. Това обаче няма значение.Roland wrote:10 гнусни Час Пика.
Mацката е ултимативно готина, а иначе за пръв път срещам жена, която не се кефи на Чанинг Татумzari wrote:Яки главни герои?Мацката се опитваха да я изкарат по-готина отколкото е,а мъжката част направо издишаше.Roland wrote:Ми има адски свеж и остроумен сюжет, КРАЙНО яки главни герои и няма претенции. Тва мен ме забавлява повече от 10 гнусни Час Пика.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Той Джеки Чан вече е твърде стар за такива филми, честно казано. На петдесет и три години вече е, все пак. Имам чувството, че това във филма с Джет Ли, дето ще излезе догодина, ще му е последната главна роля.shayhiri wrote:И е пределно ясно, че няма да има 4.
Roland wrote:Ми има адски свеж и остроумен сюжет, КРАЙНО яки главни герои и няма претенции. Тва мен ме забавлява повече от 10 гнусни Час Пика.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests