11. 09. 2001

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 11, 2007 9:47 pm

Да бе, верно, пет страници вече, а не сме говорили за пиене, ебане и пички, бива ли така :?
And you can't dance with a devil on your back...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Sep 11, 2007 9:54 pm

Значи - нека да оставим конспирациите на страна. Въпосът кой в случая е следствие на как.

Как точно сграда проектирана да понася удар от самолет падна когато един самолет се врязва в нея. И то 2 пъти подред.

Тук не е въпрос на политика, а на сапромат.

Грешка при проектирането ли?
Или е получила помощ "отвътре"?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 11, 2007 9:57 pm

Дай ми моля те официално доказателство, че сградата е строена да издържа на удар от боинг.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Sep 11, 2007 9:57 pm

Добре. Кога точно са построени Близнаците и когато са ги правили, някой предвиждал ли е възможността точно гигантски Боинг да се забие в тях?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Sep 11, 2007 10:20 pm

The two towers were the first structures outside of the military and nuclear industries designed to resist the impact of a jet airliner, the Boeing 707. It was assumed that the jetliner would be lost in the fog, seeking to land at JFK or at Newark.
Leslie E. Robertson

Освен това тези неща принцино се строят с много висок коефициент на сигурност. Мостоваците които ги познавам си строяха мостовете с коефициент най-малко 3.

По нататък сам казва в статията, че ефектите от катастрофата били неясни както и противопожарната охрана е била далеч от необходимата за справяне с бедствие от подобен мащаб.

Пак казвам - за която и да е от 2те теории трябва един простичък компютърен модел, който да покаже какво аджаба е станало.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 11, 2007 10:30 pm

Тъй като не личи някой от незапознатите да се е запознал с фактите междувременно, ето ви нещо съвсем просто (като за 5-10мин.), че да не се хабите повече:

http://www.whatreallyhappened.com/9-11_wtc_videos.html
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 11, 2007 10:44 pm

Оф, пак "факти" :) Знаеш ли, вместо да пускаш http://www.stephenkingisagayalien.com kind of линкове, вземи отговори с конкретни цитати или страници на някой от конкретните въпроси по-нагоре и спри да ни замеряш с теории на конспирацията...

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Sep 11, 2007 10:48 pm

Тебе те знаем, че си фен на конспиративните теории...

Доклади на NIST (Националния институт по стандарти и технологии на САЩ) за срутването на кулите и сходни въпроси:
http://wtc.nist.gov/reports_october05.htm

Четох само последните страници от темата, и то по диагонала... Кой повтаряше като мантра "Не са правили симулация"?

http://www.purdue.edu/UNS/html4ever/200 ... n.WTC.html

[Insert random sarcastic comment about using GOOGLE here.]
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Sep 11, 2007 11:02 pm

Това последното доколкото видях е симулация на самия импакт, а не на последствията му в дългосрочен план(15-20 мин). Ще го огледам по-подробно.
Онези пдф-и тях. Бах мама му - по 16 мега парчето ...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 11, 2007 11:04 pm

Рол, отговорите на всичките ти въпроси (и много, които изобщо не са ти хрумнали) са в страницата, която ти пуснах. Ако нямаш две минути да скролнеш додолу, четейки заглавията, къде се вреш изобщо? А ако кликнеш на някое от тях, излизат всички възможни доказателства, вкл. аудио и видео.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Sep 11, 2007 11:10 pm

Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 11, 2007 11:12 pm

All is said - South Park S10 E04. Nothing to add.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 11, 2007 11:17 pm

shayhiri wrote:Рол, отговорите на всичките ти въпроси (и много, които изобщо не са ти хрумнали) са в страницата, която ти пуснах. Ако нямаш две минути да скролнеш додолу, четейки заглавията, къде се вреш изобщо? А ако кликнеш на някое от тях, излизат всички възможни доказателства, вкл. аудио и видео.
Well, ТИ държиш, че това са факти, направи си труда да ги изпейстиш :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 11, 2007 11:20 pm

Roland wrote:Оф, пак "факти" :) Знаеш ли, вместо да пускаш http://www.stephenkingisagayalien.com kind of линкове, вземи отговори с конкретни цитати или страници на някой от конкретните въпроси по-нагоре и спри да ни замеряш с теории на конспирацията...
Ахахахахаха Симеоне, това беше ЖЕСТОКО:):):).

Иначе - прав е Йоан.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 11, 2007 11:31 pm

Защо, Рол? Казах ти отдавна, че ми е абсолютно все едно кво мислиш по въпроса. И че дори предпочитам да си останете незапознати, за ваше добро. Ти се хвърли да молиш за инфо.

Мога да си говоря с достатъчно заинтересован и запознат човек като Дагър, например, и да го помоля за линк към някакво фото или видео доказателство за "чудовищните пожари и разрушения" довели до отвесното рухване на Building 7, а именно:

http://youtube.com/watch?v=OmL9F-TSIes

Филмчето е 20 сек. Сградата рухва за 5-6.

Никола, смешен си. :mrgreen: