Аааа-ха, и това от тази, която току-що говореше за осем дни квартални празници!BaYa wrote:![]()
![]()
![]()
Ти си пълен психопат-тормозчия!!!Като те сбарам, ще те утрепаааааааам!!!
Палачинкии~и
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Мда, през които тази си работи кат пич! А те си свирят, пеят и рипат до 5 сутринта!!!
(Точно под балкона ми, бе човече!)
Пенчев, само да си намеря ченето, ША тА захапя жестоко!!!
(И Морвито нема мое те спаси, да знаеш!!
)
Пенчев, само да си намеря ченето, ША тА захапя жестоко!!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- The Dragon
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Ох, по-добре, недей! Че мое и аз да се изкуша да те сритам.
Излизам като разярен звяр с хеморойди, от кухнята, след няколкочасово киснене там!! 
Добавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
Добавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
Last edited by BaYa on Mon Nov 12, 2007 8:26 pm, edited 1 time in total.
Ех, аре бе Тон при целия ОГРОМЕН избор на риба и секви мустакати и пипалести неща там ебати?BaYa wrote:Ох, по-добре, недей! Че мое и аз да се изкуша да те сритам.Излизам като разярен звяр с хеморойди, от кухнята, след няколкочасово киснене там!!
Добхавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
Картофеното пюре си е класика де
For those who come after...
"Добхавка"-та сигурно е нещо, което добавяш към манджите специално заради Хави?BaYa wrote:разярен звяр с хеморойди
Добхавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ахам. Шайхири, виждам че друго интересно освен правописно/типографска грешка, не си намерил. Или искаш да ми намекнеш, че смяташ че и тази дума не знам как се пише?!?!? Ще го коригирам, демек така си щастлив, че имаш нещо различно от туй което пише.
Николов, стягай се веднага и идвай да изтребиш всичките скаридки. Ама си доведи някое другарче/другарка!
Или няколко. 
Николов, стягай се веднага и идвай да изтребиш всичките скаридки. Ама си доведи някое другарче/другарка!
Ми очевидно намирам личния ти (Хави) и кулинарен (морски деликатеси) живот за интересен, блъскам и смайлита, ма ти пак ме гледаш подозре. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мерси много!
Ще се възползвам от поканата при първа възможност. (И аз обожавам пипалати и осмоноги.)