Безплатни игри... с уловка

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
termit
Jaghut Tyrant

Безплатни игри... с уловка

Post by termit » Tue Sep 11, 2007 10:03 am

Ubi пускат безплатни версии на FarCry, Prince of Persia: Sands of Time, Rayman: Raving Rabbits и Ghost Recon. Единствената разлика спрямо платените версии е, че в началото на нивата (предполагам при екраните за зареждане) ще има реклами (може и филмчета), а и менютата също ще са бъкани с реклами, и хич не изглеждат добре според мен.
Spoiler: show
Image
Интересно ми е вие какво мислите по въпроса. Напоследък мен лично са ми прихванали разни антипиратски настроения (поне за игрите) и си купувам тези, които играя. По-вероятно не бих играл игра с толкова досадни реклами - ако мога да преглътна рекламите и да играя въпреки тях, най-вероятно ще искам и да си я купя. От друга страна това е доста добър номер, при който всички (освен пиратите, де) печелят - ако нямаш възможност да си купиш играта, все пак можеш да я играеш законно и да подпомогнеш производителя.

И нещо без уловка - по случай 15 годишнината от явлението Кейново, ЕА са пуснали безплатно пълната версия на С&С. Може да се дръпне от тук:
http://files.ea.com/downloads/eagames/c ... /GDI95.iso
http://files.ea.com/downloads/eagames/c ... /NOD95.iso
Elves dig rocket launchers.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 11, 2007 12:29 pm

Хех, ми никак не е лоша идеята. Зависи от рекламите де, ако има за прах за пране ще откажа категорично :dash:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Tue Sep 11, 2007 1:09 pm

Еми примерно аз бих се издразнил ако съм гладен като вълк,няма нищо за ядене,пусна си играта и ми се развяват някакви хамбургери и храни.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Sep 11, 2007 9:02 pm

Дано това да не е само началото. Представям си как срещам НПС-та в някоя игра, които ми обясняват как косата им е бухнала и блестяща, и вадят от чантата Wash&Go. Или получавам куест от Мария, да намеря от някъде Бонукс, за да може да изпере покривките от ресторанта и.
Look at the darkness...
...around me.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 11, 2007 9:02 pm

dellusion wrote:Дано това да не е само началото. Представям си как срещам НПС-та в някоя игра, които ми обясняват как косата им е бухнала и блестяща, и вадят от чантата Wash&Go. Или получавам куест от Мария, да намеря от някъде Бонукс, за да може да изпере покривките от ресторанта и.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 12, 2007 10:54 pm

Хех, бе ше се изтарикатят лека полека.

http://mobbit.info/item/3290