Имената, имената...
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаа, какво ли не може да открие човек, като се рови из разни криптографски щуротии като публичните PGP сървъри... Попаднах на ключ на човек, който се казва Giovanni Taglialatela - и таман си викам "хихик, колко хубаво, че го има това "la" по средата, че иначе... мммммм... вкусно!", и реших все пак да проверя
И като пуснах едно търсене за Giovanni Tagliatela, що да видя - в един от резултатите хората май дават Tagliatela като дублетна форма / алтернативно изписване на фамилията Taglialatela 
Ммм... какво ли е да се казваш толкова вкусно...
И да, знам, че всъщност онова се пише tagliatelle - но според мен няма човек, който да види Tagliatela, пък дори и Taglialatela, и да не се сети точно за това!

Ммм... какво ли е да се казваш толкова вкусно...

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- tigermaster
- Elder God
Мчи аз откакто видях по телевизията Геройка Атанасова, мина доста време, ама все пак...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- BaYa
- Forsaken

Е не! Т'ва вярно ми дойде в (много) повече!
Затова тук има лаф който гласи нещо от рода: "Тва не е име, а родителско отмъщение!" Плюс това, тук чиновниците могат да откажат регистрация заради името (особено съчетано с фамилията).
Как може да кръстиш дъщеря си María Dolores, когато знаеш че фамилните и имена ще са Fuertes и Debarriga.
María Dolores - болките на Мария (става дума за Христовата майка и се съкращава директно на Dolores или болки)
Fuertes - силни
De barriga - в корема, коремни
Честно, имах съученичка с това бижу вместо име!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Хм, от Стандарт трябваше по-добре да проучат нещата, или поне да се свържат с авторите на сайта. Там не е предвидена възможност името да бъде доказано като съществуващо, или да бъде качено на сайт единствено след модерация. Един ден добавих там няколко имена, които ме бяха втрещили, като Желгъзко например, Капка Любов, Бесепина също аз я сложих (детето трябва да е поне на десет годинки вече и е кръстено на БСП) и междувременно попаднах на неща като "Лайно", "Миризма" и не помня вече какво. Сигнализирах и хората веднага ги разкараха, беше очевидно, че някакъв пубер беше решил да оригиналничи. Само че имената са много и ако не се хване веднага, може да се стигне до Джинтоник, Другоблизец, Гърбица и Педофилия без модераторите да забележат.
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Аз май забравих да ви разкажа за лицето Клавдий Тютюлков, подвизаващо се във физическия факултет, който е син на небезизвестния в хим. средите Николай Тютюлков (този пък е в химическия). Вторият ми е преподавал, познавам го лично и ми е доста ясно защо е причинил това нещо на сина си. Оня ден заради един изпит му прочетох учебника по Строеж на веществото и се присетих...