Гледано напоследък, Part III
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Ама, миличко, аз знам от къде да го сваля; направи ми впечетление вече в един торрент. Затова исках малко информация!!Xellos wrote: еми търси из torrents.to из тракерите за Apocalypse Now Redux

Морви и Пенчев направо наказани пред телевизора, докато не изчерпате филмите от 80 и 90-те година!!

Аз пък снощи гледах за 3ти път ей това филмче, което (поне на мен) много ми харесва. Много повече от 6то чувство, понеже в него се досетих к'ва е далаверата на средата на филма, може би.
Таа, аз лично много го препоръчвам!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
БаЙа, Морви беше гледала и двата - и "Войната на семейство Роуз", и Романса... тя се опитва да ме образова, и засега дори почти може и да успява
Аз нея с други филми я залъгвам, докато се срамувам, че от години знам примерно за "Войната" и още не го бях гледал
Ама и тя има да наваксва някои неща де - та си караме полека-лека 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
точноzhivik wrote:Всъщност Redux е именно режисьорската версия, доколкото си спомням, просто Копола така го е кръстил.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Ясно!! Наказани пред ТиВи-то!!!Roamer wrote:БаЙа, Морви беше гледала и двата - и "Войната на семейство Роуз", и Романса... тя се опитва да ме образова, и засега дори почти може и да успяваАз нея с други филми я залъгвам, докато се срамувам, че от години знам примерно за "Войната" и още не го бях гледал
Ама и тя има да наваксва някои неща де - та си караме полека-лека

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Само не разбрах защо адресира това точно към нея, като тя в последните три страници има точно пет изказванияMuad_Dib wrote:Бая, аре стига спам де баси, последните 5 страници ако са споменати повече от 6 филма трамвай да стана....

- BaYa
- Forsaken
Ми, извинявам се, но спам е ей това:
Никола - валериан! За новата учебна година!
"Карам" се на Морви и Пенчев за всичко което не са гледали. Има много общо с темата, к'во!
Никола - валериан! За новата учебна година!
"Карам" се на Морви и Пенчев за всичко което не са гледали. Има много общо с темата, к'во!
- Roamer
- Ascendent
Никола, бе май някои от хората тук предпочитаме да има по два-три отговора и (може би все пак кратко, не тристранично като в нЕкои случаи) обсъждане след споменаване на филм, препоръки за други подобни, всякакви такива нещица
Иначе наистина става малко като каталог... не че лошо, ама понякога е хубаво да има "и още нещо" 

Новият свят The New World
Принципно хич не обичам филми за конквистадорите, но имената Колин Фаръл и Крисчън Бейл в каста ми бяха безспорен стимул. И какво се оказа? Ами че това въобще не е филм за конквистадорите, а за любовта. ОК, но беше доста муден. Сега, опитвам се да се накарам да приема, че режисьора/сценариста са конценрирали вниманието си върху преживяванията на героите, върху техните мисли и чувства, но пак ми беше тегав. Нямаше химия в 3-ъгълника Джон Смит-Покахонтас-Джон Ролф или аз не я усетих. Филмът ме остави раздвоена, че и разтроена в мнението ми за него.
Ерагон
Определено очаквах да е нещо много по-зле от това, което видях.
Не е Властелина, за сравнение и дума не може да става, ама пък не е и чаааак толкова лош. В тривията на imdb някой беше написал, че филма не покрива и 70% от книгата.
Твърде много е според мен. И дали копието, което ни бяха пуснали беше много тъмно или филма си е такъв, но почти не различавах какво става по време на битките. А последната беше много претупана.
Принципно хич не обичам филми за конквистадорите, но имената Колин Фаръл и Крисчън Бейл в каста ми бяха безспорен стимул. И какво се оказа? Ами че това въобще не е филм за конквистадорите, а за любовта. ОК, но беше доста муден. Сега, опитвам се да се накарам да приема, че режисьора/сценариста са конценрирали вниманието си върху преживяванията на героите, върху техните мисли и чувства, но пак ми беше тегав. Нямаше химия в 3-ъгълника Джон Смит-Покахонтас-Джон Ролф или аз не я усетих. Филмът ме остави раздвоена, че и разтроена в мнението ми за него.
Ерагон
Определено очаквах да е нещо много по-зле от това, което видях.

pulled out