Номинации за Еврокон 2007

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 15, 2007 12:23 pm

Muad_Dib wrote:
Morwen wrote:Мда, за горния цитат мога само и аз да посъветвам автора да изчита цялата тема, а не да решава, че говорят, за който би било най-лошо.
Сега на Гаро или на рандъм дюд-а се репчиш, не мога да разбера.
На Светльо, спокойно.

Айде плс не го обръщайте на флейм тоя топик.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 12:29 pm

Е то позицията като цяло е ясна, са темата тук да е до тук викам, а тази там да си остане стриктно за гласуванията, които хората искат да провеждат. В крайна сметка има други по-малко спорни като вид номинаций за гласуване и е грубо да разводняваме темата за неща в момента извън комептенцията на кона. Колеги/фенове, не се впускайте в излишни задънени улици там, Роланд е достатъчен.

... едит
а преварил си ме ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 12:41 pm

Добре, вие наред ли сте?

Може ли да се отказвате при условие, че ги ОУНВАМЕ откъм гласове (като за нас е сигурно, че сме гласували по веднъж, а за тях не е) и си отивахте като пичове? Само заради изказванията на рандъм флеймещ пич???

Прочетох цялата тема, за това съм възмУтен.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Sep 15, 2007 12:49 pm

Можем и се отказваме.
Не заради рандъм дюд, а заради принципи. България си заслужава представителя. Не може да организираш гласуване на почти таен принцип, когато ти направят забележка доста неохотно да го промениш, а когато започнат да гласуват да кажеш "Точно от това се опасявах".
Сори, но в тоя фарс и по тоя начин смисъл няма да се участва.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха. За нас това значи много.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

LifeJoker
Farmer

Post by LifeJoker » Sat Sep 15, 2007 1:58 pm

Xellos wrote:Хаха, е има дар слово Любето, ма забавно като се има предвид кой кого презентира на Аквалонията :mrgreen: :mrgreen: Що не си караме по кръчмите компания ми се гърчиме по некви форуми се едно не се знаеме повечето ;). Ненормална работа.
Нали знаеш как доказали, че в бирата се съдържат женски хормони? 100% от изследваните мъже наддали на тегло и започнали да говорят несвързано :twisted:

Та още не ми е ясна цялата тази патаклама за единия хуй псевдослава, ма както и да е. Почувствах се длъжен да се обадя, за да намекна на Муад_Диб, че не ми е приятно да се подхвърлят намеци за едното списание, с което се занимавам (по повод гласуването).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 2:13 pm

Почувствах се длъжен да се обадя, за да намекна на Муад_Диб, че не ми е приятно да се подхвърлят намеци за едното списание, с което се занимавам (по повод гласуването).
Не съм намеквал аз за списанието ти, чети предната страница баси...

LifeJoker
Farmer

Post by LifeJoker » Sat Sep 15, 2007 2:15 pm

Muad_Dib wrote:Добре, вие наред ли сте?

Може ли да се отказвате при условие, че ги ОУНВАМЕ откъм гласове (като за нас е сигурно, че сме гласували по веднъж, а за тях не е) и си отивахте като пичове? Само заради изказванията на рандъм флеймещ пич???

Прочетох цялата тема, за това съм възмУтен.
Това имах предвид, освен ако не съм го разбрал правилно.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 2:15 pm

То само бира да беше ;р

То тваа барем един горд хуй да беше, а то всичкото една увиснала патка ;). Са Булгакона кой кого ше мине по бройка веднъж е тъпичко, пък после ше ни наредят нас чужденците изодзад още по-мощно както на Еврокона преди време си разменяха услуги и те. Просто за онлайн списанията си е ептен тегавко на тия мероприятия. Пък и не сме се набутали ние, номинираха ни :). Са Формата на Сивостена е друга вече, ма ей едно рамо ше зема да дам на младите и напористи колеги от Старлайтера ;р :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

LifeJoker
Farmer

Post by LifeJoker » Sat Sep 15, 2007 2:19 pm

"Да пазиш писмото ми в тайна,
********************* майна
че знаеш ли ти, що е туй
голям кралимарковски ***"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 2:19 pm

Идиот :). Ше идваш ли довечера?

Goa
Commoner

Post by Goa » Sun Sep 16, 2007 8:42 pm

Yan wrote:Можем и се отказваме.
Не заради рандъм дюд, а заради принципи. България си заслужава представителя. Не може да организираш гласуване на почти таен принцип, когато ти направят забележка доста неохотно да го промениш, а когато започнат да гласуват да кажеш "Точно от това се опасявах".
Сори, но в тоя фарс и по тоя начин смисъл няма да се участва.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха. За нас това значи много.
Опа... хайде не ми приписвай действия, които не съм извършвал :). Първо, не съм организирал аз гласуването, второ, не знам какви забележки и "неохотни" действия имаш предвид, трето, няма промяна в начина на гласуване или по-точно има малка, но тя се състои в липсата на отделна страница за гласуване тази година (която страница май имаше само 2 години), и четвърто, човек трябва да е запознат малко с историята, преди да говори за фарс и други подобни :).

Казвам го и тук - като броя гласовете, ще броя наред и каквото се получи. И аз си направих самоотвод, но никой не го прие :(. В крайна сметка важно е участието - да покажем на Европа, че все още сме живи. Никой няма да ни даде награди при 1 участник в Еврокона. (Макар че не е хубаво да избързвам, току-виж станало някое чудо :))).

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Sep 16, 2007 9:03 pm

ShadowDance се оттегли от участие. Ще те помоля да го вземеш предвид и да не броиш гласовете за нас.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Goa
Commoner

Post by Goa » Mon Sep 17, 2007 4:00 pm

Ето ги окончателните номинации:

Писател:
Николай Теллалов

Преводач:
Любомир Николов

Художник:
Калин Николов

Издателство:
ИнфоДар

Проф. списание:
Ваяния

Фензин:
Starlighter.info

Промотър:
Григор Гачев

Филм (постановка):
Леден сън

Дебют:
Петър Копанов (Операция "Риба")

Честито на Петър Копанов и успех на всички останали!