Да видим кво ше кажеш за Стардъст пък.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това пък важи с пълна сила и за Тайдленд, който е точно толкова глупав колкото и Братя ГримХаресвам всички филми на Гилиъм, освен този, който е всепризнато боклучав.
Darkling wrote:Това пък важи с пълна сила и за Тайдленд, който е точно толкова глупав колкото и Братя ГримХаресвам всички филми на Гилиъм, освен този, който е всепризнато боклучав.
Историята като за филм е клиширана, а като за такъв на Гилиам - съвсем. Подходът към приказките обаче е несъмнено оригинален. Обаче някак това не помага, остава си самоцелно.Е как хем "оригинални", хем "клиширана"?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest