Какъвто и да е случая, смятам да ви поканя.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не съм ходил там от десет години, обаче едно време любимото животно ми беше тигърът. И един крокодил, дето много ме радваше. Още ли глиганите посрещат хората на входа?shayhiri wrote:Дам, точно времето е определящо в случая, така че обикновено се решавам в последния момент.Като пекне малко есенно слънчице след мрачилката и подивявам. Миналия уикенд единия ден целия на Витоша, другия - на пейнтбол.
Но ако се намерят желаещи по принцип, можем да се организираме и доста по-отрано следващия път. Дотогава темата става и за споделяне на собствения ви опит, възгледи, преживявания и предпочитания по въпроса. Кое ви е любимото гаденце, хапал ли ви е борсук, ходили ли сте изобщо и т.н.?
Каква изненада. Сега тигрите се прескачат (в смисъл - има бол), а четириметровият амурски е и мой любимец, разбира се.tigermaster wrote:Не съм ходил там от десет години, обаче едно време любимото животно ми беше тигърът.
Къде тоя късмет.Interpreter wrote:И в един такъв топъл, слънчев есенен следобед, ще съзерцавате как се съешват хипопотамите
Че и отворени бе.Moridin wrote:http://www.quedat.com/2007/09/02/25-of- ... ng-animals
ей тия животни кат ми докарат, ше ида![]()
Заека и извънземното овладяват... А и пора нинджа дето копае и под вода...Moridin wrote:http://www.quedat.com/2007/09/02/25-of- ... ng-animals
ей тия животни кат ми докарат, ше ида![]()
чек аут дъмбо октопода...
Няма да гърчиш Морвето точно когато се е отпуснала и е изпраскала хубав майтап.Muad_Dib wrote:Е този последния пост някой ако му вижда смисъла да си дигне ръката.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 3 guests