На кино с компания :)
Аз три пъти. Но все някой от другите ще хванеш, само някои са го видели. Ръчкай там, агитирай. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Minitabandus
- Smallfolk
Ми не.
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ква е тая журналистка предпрожекция ден преди премиерата?
Иначе кефиш как сдържано и предпазливо.
Аз да бях фен на Геймън, да съм опищял сто пъти околността досега.

Иначе кефиш как сдържано и предпазливо.

Ако беше премиера на негова книга (в оригинал), определено щях. Тук обаче иде реч за филм по най-слабото му произведение, което съм чел до момента, в който филм освен него, участват още един милион човека, така че предпочитам да не си разигравам фенбойския кон предварително. Имам достатъчно време за цвилене после, ако филмът излезе як.
And you can't dance with a devil on your back...