LOTR&Wheel of time
Живи да сте, на мен това ми се вижда много яко. Къда са другите 'класики'???? Не ги крийте ами ги изтупайте от прахта и изложете на показ!
Това е първото от този род, което срещам ама все пак.... защо няма никой Отстъпник или бивш такъв??
П.С. аааа, Халима! Беше се скрила гадината в посредствеността
Това е първото от този род, което срещам ама все пак.... защо няма никой Отстъпник или бивш такъв??
П.С. аааа, Халима! Беше се скрила гадината в посредствеността

Не мое да мъмриш, брат!
Дем не си прав. Както е казал Народът (или поне някоя човекоединица от същия), от хубаво грозде става хубаво вино, от лошо грозде става хубав оцет. В настоящия случай са се справили мноу правилно с материала, единствено са пропуснали два важни момента - Тюон си купи плат за рокля, а Перин изяде една... кокошка ли беше, или патка? Уатевър, пернато си беше. А инак всичко друго си е налице:))))))
Last edited by Marfa on Wed May 26, 2004 6:20 pm, edited 1 time in total.
Наистина е малко по-зле от предишните, но явно Isam (авторът) се е смилил и е решил да не прави жестока гавра с книга, която сама по себе си е гавра.
А дотогава ето ти един много добър на тази тематика - http://sadame.net/WOT/index.html

В момента сайтът на който ги има нещо се е бъгнал, но можеш да прочетеш някои от тях преведени в старите броеве на SD. А ако не ги намеря скоро, ще ги кача запазените на моя комп някъде, защото са просто култови.Живи да сте, на мен това ми се вижда много яко. Къда са другите 'класики'???? Не ги крийте ами ги изтупайте от прахта и изложете на показ!
А дотогава ето ти един много добър на тази тематика - http://sadame.net/WOT/index.html
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Случая с гаврите е различен все пак.Дем не си прав. Както е казал Народът (или поне някоя човекоединица от същия), от хубаво грозде става хубаво вино, от лошо грозде става хубав оцет. В настоящия случай са се справили мноу правилно с материяла

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
viewtopic.php?t=263 - прочети за да разбереш как да си набавиш e-books.
A ако ми кажеш мейла си, ще ти пратя и summary-тата.
A ако ми кажеш мейла си, ще ти пратя и summary-тата.
stefan_raykov@yahoo.com Аре да не пращаш преди Събота,че съм кът с мястото до тогава! Абе ти нали ще идваш на Троя, ако да тогава ще се разберем.
Не мое да мъмриш, брат!
Постнах summary-тата на бард форума (за да не ме обвините, че спамя тук:)), в темата за "ne6to za WOT", който не ги е чел - да търчи да ги чете. 

Вечната тема,това само говори,че тези две книги са в челото.
Ето и една не толкова малка рецензийка:
!? Сега малко за евентуалната екранизация:
Сюжета е такъв,че това е почти невъзможно...
Например мъжете не различават женските сплитове,и обратното?! това как би се показало на лента? със специални очила според пола на зрителя ли:))А да не говорим за планините от детайли,които всъщност осмислят сюжета и без тях е невъзможно да се получи.
Колкото до актbорите,задължително трябва да са неизвестни или малко известни,във Властелина това беше добро попадение.
Почти невъзможно....
А за Джордан трябва за знаете,че не е прописал с колелото,писал е в различни жанрове и преди него,и книгата е подхваната доста време преди да види бял свят,така че едва ли е търсел копие на Толкин,което да го продава...
П.с.
Относно актbорския състав,можете да видите една истинска принцеса от България,която може да изиграе някоя от ролите ето на този линк :
http://bgdate.com/datesite/images/origi ... ?ID=111088
,само че ще трябва да се регистрирате първо,но повярвайте ми няма да съжялявате:)
Абе страшно го обърках тва куоте ама ся по зле ще стане ако тръгна да го оправям..
Ето и една не толкова малка рецензийка:
^И аз това се чудя?!Ako RAnd,miaza na Frodo,az sam 4adur!!!
Po kakvo tolkova si prili4at be,osven 4e sa polojitelni
i smeli,a i sravneniata,koi ot kogo e kral,
mislia 4e sa adski banalni i e glupavo da se komentirat
^и според тебе,ако ги спуснат от самолет,по добре ли ще бъде?,това е безпочвено...е, сега кажете,че при Фродо и Ранд не става едно и също нещо.
седят си наи-спокоино у дома, изведнъж
пристига някои и им казва да заминат на някакво пътуване
^напълно съм съгласен.какъв друг сюжет може да има едно фетъзи?
^е да си живеем без приятели тогава...А Ранд нима не комбинира и двете? Колкото до хомо сексуалня уклон, с извинение аз веднага се сещам за не 1 и 2 момента когато
- Ах, къде ли са Мат/Ранд/Перин (изключете 1ния произволно) - те поне знаят как да се оправят със жените. - мислеше си (изключения)
Според мен това свидетелства че тримата са били любовници и това ще е голямата развръзка във някоя от следващите книги.
^Матрим??? В тоя случай се гавриш със себи си,с този прякор който си си избрал просто...хах, току-що ми дойде щура идея - некои да напраи филм по Wheel of time. е, тва ше е майтап. за LOTR много добре се бяха справили с подбора на героите, ама за WOT не знам. ше е доста по-трудничко.
а пък и ако решат да го напраят 10 части, мале, малеЕми то пак поредната компания купи правата...^изобщо не се бяха справили с Властелина,а за Колелото надолу ще си изложа мнението:)
Не знам с Ранд кво ще е положението. Рижав, сивоок, нелуничав дълбоко привлекателен дългуч в Холивуд няма.Том Круз за Ранд, това беше култовата идея на един пич от Wot форум.^Роланд? за кои права говориш?над Колелото ли??Коя компания??^Демандред:гавра,и Брад Пит беше гавра за Ахил,макар че играе мн. добре но просто не му мязаще на ръста нещо...^Скайъолкър: и аз товас е питам?!Dobre,zashto vse t LOTR triabva da pravim asociacii?Наистина е малко по-зле от предишните, но явно Isam (авторът) се е смилил и е решил да не прави жестока гавра с книга,
която сама по себе си е гавра.
!? Сега малко за евентуалната екранизация:
Сюжета е такъв,че това е почти невъзможно...
Например мъжете не различават женските сплитове,и обратното?! това как би се показало на лента? със специални очила според пола на зрителя ли:))А да не говорим за планините от детайли,които всъщност осмислят сюжета и без тях е невъзможно да се получи.
Колкото до актbорите,задължително трябва да са неизвестни или малко известни,във Властелина това беше добро попадение.
Почти невъзможно....
А за Джордан трябва за знаете,че не е прописал с колелото,писал е в различни жанрове и преди него,и книгата е подхваната доста време преди да види бял свят,така че едва ли е търсел копие на Толкин,което да го продава...
П.с.

http://bgdate.com/datesite/images/origi ... ?ID=111088
,само че ще трябва да се регистрирате първо,но повярвайте ми няма да съжялявате:)
Абе страшно го обърках тва куоте ама ся по зле ще стане ако тръгна да го оправям..