smqh v kinoto t.e komediite
О, да! С гръцката сватба и аз се забавлявах, признавам:))).
Забавлява ме и безумният "Ало, ало" и други поредици от тоя тип. Имаше преди време една такава на с Аткинсън - "Злостър, черното влечуго". Разиграха безумен средновековен процес срещу вещери! Но иначе пък, Мистър Бийн точно ме дразни!
Забавлява ме и безумният "Ало, ало" и други поредици от тоя тип. Имаше преди време една такава на с Аткинсън - "Злостър, черното влечуго". Разиграха безумен средновековен процес срещу вещери! Но иначе пък, Мистър Бийн точно ме дразни!
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
злостър всъщност беше разделен на части, всияка развиваща се в различна епоха, като се почваше от древността и послената част беше по времето на втората световна"Злостър, черното влечуго". Разиграха безумен средновековен процес срещу вещери!
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Daggerstab
- Arcanist
Първата, Дризт, първата... Картечници, газове, винтовки, trench warfare... Някой да ме поправи, ако греша... Иначе поредицата беше убийствена, просто гаврата с английската история беше пълна (в добрия смисъл на думата
). Това само англичаните могат да си го направят. Представяте ли си българи да снимат комедия за Аспарух, Симеон, или не дай си боже - Левски?
Иначе - споменахме ли Чаплин?
А Бени Хил е отврат...

Иначе - споменахме ли Чаплин?
А Бени Хил е отврат...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Това ще да е "My Big Fat Greek Wedding", която макар да ми хареса не представлява нищо особенно за мен, и по-точно като комедия. Защото през целият филм освен приятното чувство което те обзема няма почти нищо смешно. Но все пак това е комедията на 20-ти век във САЩ или поне по приходи и следователно би трябвало да е готина - но за съжаление не е. Приятна да, но смешна - не бих казал.Таис wrote:наскоро гледах една комедия, на който просто не можех да спра да се смея - "Гръцка сватба" - препоръчвам ви я
Тези дни гледах Ангелите на Чарли 2 и макар да се смята за нещо като пародия имаше моменти на които се смях от сърце. Честно да си призная не знам как, но филмът ми хареса.

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
-
- Smallfolk
Пол Андерсън, IIRC.zmeiat_joro wrote:По една книга е, ама на кой беше... Май на Фил Дик ама може и да греша. Май не е много в негов стил?Дриззт До`Урден wrote: Също така за едни рицари(май за Крал Артур)дето имаха нещо зимане-даване с едни извънземни
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Нямам представа от куде може да се намери, аз го бях гледал преди 7-8 години по кабелката.
А някой знае ли откъде да си намеря серийте на Злостър?
А някой знае ли откъде да си намеря серийте на Злостър?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
Книгата се казва "Кръстоносци в Космоса", IIRC.thunder wrote:това с рицарите (по точно англичаните) и извънземните все се опитвам да си го намеря пак, жестоко беше, някой да си спомня как се казва?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon