Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
In his own words: Oh, yeah?Of course, I think Keanu Reeves is a terrific actor who absolutely can sustain both a character and a movie, and those who criticize him usually reveal themselves to be utterly ignorant of what it is an actor does or what good acting looks like. (Here's a clue: It doesn't look like acting. That's why Meryl Streep is a constant irritant to people who understand what acting is supposed to be, and why Keanu Reeves is so wonderful.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Човекът го е използвал в контекста на отварящия епизод на втори сезон на Heroes, но мисля, че е общовалидно, при това не само за сценаристите, а за авторите изобщо.The writing in this section was embarrassing. They were trying so hard to bring off a surprise that they couldn't tell us anything about them. So all the actors could do was speak in Spanish accents and look really upset and urgent all the time.
Note to all writers, everywhere: Don't try to surprise us by not telling us things fully known to our viewpoint character. That's how you produce impatience, not tension. Instead, let us in on the secret -- it creates far more interest and suspense when we know what's going on.
(There are exceptions to this, but they are so rare that the average television writer should only run into such an exception once every other season.)
Неслучайно главният герой в "Танц с вятъра", например, е момиче без спомени.Note to all writers, everywhere: Don't try to surprise us by not telling us things fully known to our viewpoint character.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тоя филм така и не го изгледах навремето. Довечера ще го потърся по торентите.BaYa wrote:Аз пък, потретих или почетвъртих, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Сега, покрай настроението Херсрпей, се сетих че филмът и саундтрак-а се намират доста трудно. Та се амбицирах и си ги намерих. Прекрасен филм!!!Много си го обичам, и тях също - Терънс Стамп, Хюго Уивинг и Гай Пиърс!!
Не е за изпускане филмчетоDELgado wrote:Тоя филм така и не го изгледах навремето. Довечера ще го потърся по торентите.BaYa wrote:Аз пък, потретих или почетвъртих, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Сега, покрай настроението Херсрпей, се сетих че филмът и саундтрак-а се намират доста трудно. Та се амбицирах и си ги намерих. Прекрасен филм!!!Много си го обичам, и тях също - Терънс Стамп, Хюго Уивинг и Гай Пиърс!!
Доста се шумеше около него пък и оценката му е доста висока в IMDB-то. Трябва да е хубаво филмчето.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests