Едит: Гледайки си Отчаяни Съпруги си мислех как съм могла да забравя колко е симпатично и сладко да гледам леките абсурдни моменти в тоя сериал. Просто са толкова кефещи... Като например - Орсън, Майк, Иън, Том Скаво и Карлос на една маса, играещи покер и пускащи някакви коментари относно това кой кого бил блъснал и кой на кого жената бил откраднал и кой кого бил натопил за убийство
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Да, това и мен много ме радва
, изобщо харесвах си го по-уверен и с леко извратения си кодекс. Уви в първите два епизода на новия сезон нещо има проблеми
, дано го оправят
.
Едит: Гледайки си Отчаяни Съпруги си мислех как съм могла да забравя колко е симпатично и сладко да гледам леките абсурдни моменти в тоя сериал. Просто са толкова кефещи... Като например - Орсън, Майк, Иън, Том Скаво и Карлос на една маса, играещи покер и пускащи някакви коментари относно това кой кого бил блъснал и кой на кого жената бил откраднал и кой кого бил натопил за убийство
. А през това време Линет я вее вятъра на едно кръстовище
. Култ просто.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами виж по-долу, не е голям спойлър:
- Spoiler: show
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Третият сезон на Supernatural започна експлозивно:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Supernatural го дръпнах и тия дни го почвам със сигурност.
Започнах The Unit и ей така изгледах 7 серии, а сериалът ми се струваше глупав, ще пиша като свърша първия от двата досега излезли сезона (почнал е и трети миналата седмица).
Иначе се извинявам на админите за офтопика, но трябва да взема отношение към едно изказване на моя дългогодишен приятел Валери - Валерката ОБИЧА ДА ГИ ПОГЛЪЩА.
Очаквайте включване.
Започнах The Unit и ей така изгледах 7 серии, а сериалът ми се струваше глупав, ще пиша като свърша първия от двата досега излезли сезона (почнал е и трети миналата седмица).
Иначе се извинявам на админите за офтопика, но трябва да взема отношение към едно изказване на моя дългогодишен приятел Валери - Валерката ОБИЧА ДА ГИ ПОГЛЪЩА.
Очаквайте включване.
При това свършва дори по-брутално, отколкото започва. Хаус е дори по-голям изрод в тоя сезон.
Имаш одобрението ми за новите подпис и аватар.
Имаш одобрението ми за новите подпис и аватар.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving