Предстоящи заглавия

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 06, 2007 5:20 pm

Мен няма да ми тръгне :? Ше чакам рилийз за бокс :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Oct 08, 2007 3:38 pm

Нещо за бокс да се очаква.Или нещо ново,което ще бъде пуснато оригинално в БГ?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 08, 2007 4:13 pm

Ми ноември месец чакаме Мас Ефект :)

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Oct 09, 2007 12:36 pm

оооо болката

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Oct 09, 2007 1:34 pm

Както и Orange Box, Virtua Fighter 5, Naruto Rise of A Ninja, Assassin's Creed, Jericho i поне още 5, от които се вълнувам и сега не се сещам, като гореизброените всичките излизат до края на този месец...Orange Box даже всеки момент трябва да се появи.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Oct 09, 2007 5:10 pm

Къв е тоя Бокс бе

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Oct 09, 2007 5:39 pm

Халф-Лайф 2 с епизод едно и най-важното - епизод ДВЕ.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Oct 09, 2007 5:43 pm

+ team fortress 2
+ portal

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Oct 09, 2007 10:21 pm

Roland wrote:Мен няма да ми тръгне :? Ше чакам рилийз за бокс :mrgreen:
Който има крава... :)
Аз сега събирам парички за PS3 и се надявам докато това стане, да излязат някои и други добри игри и за тази платформа. Не знам защо така стана с Плейстейшън. :( Но поне MGS ще бъде ексклузивна.
Знаете ли кои добри игри се очакват за PS3 в близките 3-4 месеца? Resident Evil? Silent Hill?
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Oct 09, 2007 10:24 pm

Но поне MGS ще бъде ексклузивна.
Сори, ама ще трябва да ти разбием мечтите. :lol:

Вземи си бокс, няма да съжаляваш, многократно по-правилният избор в момента и за следващата една година. Да не говорим, че и дори модването при ПС3 да е възможно - успех за блу-рей записвачката. Ако имаш по 130 лева за игра - така и така ще си ги вземеш и двете конзоли...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 10, 2007 12:57 am

Orange Box - officially out, даже и в родните "магазини". Нямам търпение да тествам портал и да си обадя Халф Лайф Епизод едно и две.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Oct 10, 2007 2:47 am

За втори път изиграх демото на Timeshift и честно казано все повече ме кефи. Това като нищо ще се окаже една от най-приятните изненади сред потопа от заглавия. Играта е разбиваща технически, шуутването е изключително ошлайфано и таймшифтването е направо балсам за душата. Също адски ме кефи музичката, много ритмична. Абе накратко мяза на един много по-красив, по-качествен и далеч, далеч по-мащабен Fear, в който освен да забавяш времето можеш да го паузираш и връщаш както си искаш.

Та броя игри, които чакам с огромно нетърпение вече става прекомерно застрашителен.
Sega Rally Revo, Conan, Timeshift, Assassin's Creed, The Orange Box, BlackSite: Area 51, Call of Duty 4, NFS: Pro Street, Kane & Lynch, Mass Effect, Dark Sector...
Пък ако имах и пари да ги взема направо щеше да е мечта! :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 10, 2007 10:02 am

AlDim wrote:За втори път изиграх демото на Timeshift и честно казано все повече ме кефи. Това като нищо ще се окаже една от най-приятните изненади сред потопа от заглавия. Играта е разбиваща технически, шуутването е изключително ошлайфано и таймшифтването е направо балсам за душата. Също адски ме кефи музичката, много ритмична. Абе накратко мяза на един много по-красив, по-качествен и далеч, далеч по-мащабен Fear, в който освен да забавяш времето можеш да го паузираш и връщаш както си искаш.

Та броя игри, които чакам с огромно нетърпение вече става прекомерно застрашителен.
Sega Rally Revo, Conan, Timeshift, Assassin's Creed, The Orange Box, BlackSite: Area 51, Call of Duty 4, NFS: Pro Street, Kane & Lynch, Mass Effect, Dark Sector...
Пък ако имах и пари да ги взема направо щеше да е мечта! :lol:
Човече СИмеон дето еякулира при оригинален продукт модна, ти не си....Не разбирам защо не си когато екс-боксът е точно колкото 6 игри, но ти си знаеш. Към твоя списък добавям Наруто и ВФ5, изваждам НФС 67ма част и горе-долу се получава моя списък. Дори с поста си в Wired Sphere успя да ме зарибиш за Сега Рали, имай късмет сега да не се накефя :lol: .

ХУбаво ме амбициира за Таймшифт, аз си й гледах филмчета и хич не ме впечатли, но ще я тествам обезателно.

Ако всичко е окей ще пиша впечатления от оранжевата кутия скоро.:)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 10, 2007 10:35 am

Morgana wrote:
Roland wrote:Мен няма да ми тръгне :? Ше чакам рилийз за бокс :mrgreen:
Който има крава... :)
Аз сега събирам парички за PS3 и се надявам докато това стане, да излязат някои и други добри игри и за тази платформа. Не знам защо така стана с Плейстейшън. :( Но поне MGS ще бъде ексклузивна.
Знаете ли кои добри игри се очакват за PS3 в близките 3-4 месеца? Resident Evil? Silent Hill?
За PS3 не се чака нищо добро близките година и половина-две за съжаление. Т.е. нищо ексклузивно. Иначе има неща, дето ше излязат И за него, като Assassin's Creed и въпръсоните RE5 и SH5, но честно казано и аз не виждам много смисъл да си купуваш по-калпавата платформа за игри, които можеш да играеш и на по-добрата. Имам много сериозното подозрение, че докато благоволят да го пуснат, и MGS4 или няма да е изобщо ексклузив, или ще е тайм ексклузив.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Oct 10, 2007 11:14 am

Muad_Dib wrote:Човече СИмеон дето еякулира при оригинален продукт модна, ти не си....Не разбирам защо не си когато екс-боксът е точно колкото 6 игри, но ти си знаеш. Към твоя списък добавям Наруто и ВФ5, изваждам НФС 67ма част и горе-долу се получава моя списък. Дори с поста си в Wired Sphere успя да ме зарибиш за Сега Рали, имай късмет сега да не се накефя :lol: .
Ми просто защото реших да спра да играя пиратски игри. Цените на използваните такива също помага, разбира се. Невъзможно е всичко да се купува ново. :)
Инак до момента колекцията ми с игри за 360 е 22 (макар че ще намалее с една, като продам тоталното лайно Call of Duty 3).
Абе основният проблем е, че по стечение на обстоятелствата в момента съм безработен и си броя куортърите. :mrgreen: Стискайте ми палци скоро да се сдобия с нова работа. :)