WC Mania, ММО-та и гейски аватари...

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Oct 11, 2007 11:46 am

Не че нещо Симе,ма вашто списание що не пусне тук там некоя реклама.Не ви знам политиката,ма си купих последната ПС мания.Бате хареса ми повече,смисъл има сичко там може да не пишат толкова добре,но на мен ми хареса много.
Не вярвам цените да рекламират при вас са некви главозамайващи

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 11, 2007 11:53 am

Човек, аз съм само автор :) Не го аз правя списанието и тия работи нито зависят от мен, нито съм в течение как стават.
And you can't dance with a devil on your back...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Oct 11, 2007 12:00 pm

бате не мое ме убедиш че думата ти не важи баси.кво само оня снаке-то ли решава.Не че ви давам акъл,просто наблюдавам и казвам кво не ми харпесва

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 11, 2007 12:01 pm

Ми не важи, аз съм изпълнител там.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 11, 2007 12:38 pm

Skywalker wrote:Не че нещо Симе,ма вашто списание що не пусне тук там некоя реклама.Не ви знам политиката,ма си купих последната ПС мания.Бате хареса ми повече,смисъл има сичко там може да не пишат толкова добре,но на мен ми хареса много.
ОУ КЪМ ОН...Пи си манията се пише от 16-годишни деца-идиотчета. Уоркшопът може да не е за редовия олигофрен, но си е най-доброто списание за игри с хубави и информативни статии, просто изглежда все не случват на правилен мениджъмънт.

Баси, Ефтиме, от кога толкова почна да ти рабира главата.

И бтв ако може да спрем с офтопика, вярно, че Хейло 3 не е нищо особено ама чак толкоз... :lol:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 11, 2007 1:39 pm

Muad_Dib wrote:
Skywalker wrote:Не че нещо Симе,ма вашто списание що не пусне тук там некоя реклама.Не ви знам политиката,ма си купих последната ПС мания.Бате хареса ми повече,смисъл има сичко там може да не пишат толкова добре,но на мен ми хареса много.
ОУ КЪМ ОН...Пи си манията се пише от 16-годишни деца-идиотчета. Уоркшопът може да не е за редовия олигофрен, но си е най-доброто списание за игри с хубави и информативни статии, просто изглежда все не случват на правилен мениджъмънт.

Баси, Ефтиме, от кога толкова почна да ти рабира главата.

И бтв ако може да спрем с офтопика, вярно, че Хейло 3 не е нищо особено ама чак толкоз... :lol:
Абсолютно съгласен за WC Mania :lol: Лошото е, че и качеството на Workshopa позапада напоследък, като се пишат силно излишни статии като тази за БГ Мафия от този брой и за Е.R.А. от миналия. За нуубзора да не говорим.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 11, 2007 1:53 pm

Кво му е на нуубзора бе? Супер яка рубрика, супер добре написана.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 11, 2007 2:30 pm

Roland wrote:Кво му е на нуубзора бе? Супер яка рубрика, супер добре написана.
Ми това, че човека който я води не е достатъчно информиран относно това, което се случва в ММО жанра. Давам ти пример от последния нуубзор - EVE TV. Такова нещо има от повече от година и половина в Guild Wars. Да не говорим, че нищо не е написал за огромния скандал в CCP, разработчика на EVE. Не казвам, че няма нужда от такава рубрика, но освен да плюе по всички ММОта, освен WoW и EVE, той друго не прави.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Oct 11, 2007 3:04 pm

Коле Шопа е най-доброто списание ок.Ма баси последно време супер западна.Не съм толко нърд че да знам кви кретени пишат в Манията,ама последния и брой ми хареса суре поече от Шопа.Аз си купувам сяко едно списание за игри.

Сори за офтопика,колето е разбирач.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 11, 2007 3:19 pm

Делегате:
Wolf (15:17:44 11/10/2007)
moe mu kazhesh che
a) sled kato az ne sam chul za gw tv i google ne mozhe mnogo dobre da se opravi s temata, qvno e neshto dosta seriozno, ako mnogo iska mozhe da pusne link za da mu obqsnia zashto tochno e razlichno ot eve tv
b) skandalite v eve sa otrazeni v pone 2 broia, v detail koito trudno mozhe da nameri kadeto i da e v print spisanie, worldwide
c) ako si misli che da si informiran za MMO-ta znachi da si informiran za "guild wars" qvno ne e prozrql fakta che guildwars ne e mmo. OH. BURN BABY.
d) mnogo mi e lubopitno, negova informiranost, za kakvo bi pisal v poslednite 3 nubzora naprimer.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Oct 11, 2007 3:31 pm

Нуубзора е култов, НИЩИЧКО не вдявам от написаното и емоцията в него, но винаги ме забавлява неистово
This is it. Ground zero.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Thu Oct 11, 2007 3:40 pm

Roland wrote:Делегате:
moe mu kazhesh che
a) sled kato az ne sam chul za gw tv i google ne mozhe mnogo dobre da se opravi s temata, qvno e neshto dosta seriozno, ako mnogo iska mozhe da pusne link za da mu obqsnia zashto tochno e razlichno ot eve tv
b) skandalite v eve sa otrazeni v pone 2 broia, v detail koito trudno mozhe da nameri kadeto i da e v print spisanie, worldwide
c) ako si misli che da si informiran za MMO-ta znachi da si informiran za "guild wars" qvno ne e prozrql fakta che guildwars ne e mmo. OH. BURN BABY.
d) mnogo mi e lubopitno, negova informiranost, za kakvo bi pisal v poslednite 3 nubzora naprimer.

- гилд уорс няма аналог на eve tv, но в продължение на години има(ше) седмично радио шоу, първо weapon of choice, впоследствие наследено от critical hit.
- делегат вероятно има предвид обзървъра, който позволява да се наблюдават битките на топ гилдиите в (почти) реално време. да, няма нищо общо с eve tv.
- спорът дали guild wars е ммо е безсмислен. по-популярното мнение е, че Е. формално ММО != open world.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 11, 2007 3:50 pm

Roland wrote:Делегате:
moe mu kazhesh che
а) http://www.guildwars.com/gameplay/pvp/observermode/
b) за скандала в CCP не помня да си писал, ако си - извинявай
c) факта, че играя от две години и половина Guild Wars, не означава, че не следя случващото се в другите ММО игри. И да, GW е ММО.
d) не харесвам начина, по който водиш рубриката си, позволяваш си твърде язвителни забележки, както и откровени подигравки относно игрите, за които пишеш. И до сега не съм видял и един път да си написал нещо против WoW и Blizzard. Не казвам, че много от нещата, които пишеш не са верни но на моменти прекаляваш.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Oct 11, 2007 3:57 pm

Сигурно щото всеки плюе УоУ така и така :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 11, 2007 4:02 pm

Moridin wrote:Сигурно щото всеки плюе УоУ така и така :mrgreen:
Е аз не го плюя, въпреки че в форума на Пулсар имах малко неприятни изживявания с едни WoW фенбойчета :lol: Донякъде защото съм го играл 3 месеца на официален сървър :)