Тая пача с нищо не ми се различава от поредната нарусена леля в Мола.The Dragon wrote:Замисляли ли сте се - ако вместо Frank Miller's 300 от около холивуд бяха направили Jenna Jameson's 300

Тая пача с нищо не ми се различава от поредната нарусена леля в Мола.The Dragon wrote:Замисляли ли сте се - ако вместо Frank Miller's 300 от около холивуд бяха направили Jenna Jameson's 300
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Тая пача с нищо не ми се различава от поредната нарусена леля в Мола.The Dragon wrote:Замисляли ли сте се - ако вместо Frank Miller's 300 от около холивуд бяха направили Jenna Jameson's 300Подминавам без втори поглед.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Като католическата Църква?DELgado wrote:Най-яката тема евър.![]()
А за кака Джена само хубави неща моля. Все пак самата тя е цяла институция.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Подкарай ги ако трябва и на четвърта, че Холивуд чака! Я какъв глад за свежи и оригинални сценарии има там!shayhiri wrote:Като католическата Църква?DELgado wrote:Най-яката тема евър.![]()
А за кака Джена само хубави неща моля. Все пак самата тя е цяла институция.![]()
Как ше спя бе, виж че навърта километражът. А още дори не съм подкарал колежките.
Roland wrote:Усмивките от старите ленти на лични, плс.
А, ако мистериозно ти изчезне къстъм тайтъла и в подписа ти се появи извинение към нежната половина на човечеството, дали ще вземе да ти говори?shayhiri wrote:Цифрата не ми говори нищо, но и аз откривам една съществена разлика м/у снимките: втората прилича на прадядо ми, а първата - на пралеля ми.
Yan wrote:А, ако мистериозно ти изчезне къстъм тайтъла и в подписа ти се появи извинение към нежната половина на човечеството, дали ще вземе да ти говори?shayhiri wrote:Цифрата не ми говори нищо, но и аз откривам една съществена разлика м/у снимките: втората прилича на прадядо ми, а първата - на пралеля ми.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests