Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 9:53 pm

Мхм, аз напраих некъф як мишмаш тука от новоизлизащи епизоди от Naruto, Bleach i Devil May Cry (Dante Dante Dante and Sutoroberi sunde!") паралено с миксче от Airmaster, Blood+...
ааа да и Семейство Адамс и TMNT анимацийките. Пригледа ми се пак и Get Backers- Jakal-a си rulz ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Aug 23, 2007 10:07 pm

Аз сым особено влюбена в Шидо - Бийстмастыра. Ма и Бан ме кефи бая. Бе сичките са готини :lol:
След Блийч ще дрыпна One Piece. Некви идеи откыде мога да го намеря цялото? И нали е завыршено?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 10:11 pm

Балиго колко е завършено, аз гледах до към 200тина, а са 313+ едно време и помна че беше качено по фтп-та пръснати http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=25. Голям бъзик си е.

А да пропуснах, че и HхH пак си иззяпах. Хисока!
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Aug 23, 2007 10:15 pm

Ама не мога да точа от АнимеС...

О, ды хорор:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=836

Тва има някакви милиони филми и спешыли освен 323-те си серии...

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 10:17 pm

Мноого са. Твърде, ма мое изгледаш донейде просто за обща култура ;) Ми ненам де другаде ги има, то не са в анимеса само.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Thu Aug 23, 2007 10:30 pm

One Piece-a го има до 220ти епизод някъде на тракъра на Kaizoku fansubs:
http://xdcc.discoveryhosting.nl/tracker/

Аз лично много го препоръчвам, съветът ми е да прескочиш Блийч и да гледаш направо ОР / но пък съм ОР фенбой и мнението ми е леко пристрастно :) /
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Aug 23, 2007 10:35 pm

Е, ще го гледам ОП-то, ма Блийч-а е почти готов наточен, а това тепырва ще го пускам...
Мерси за линка - довечера ще проверя дали става.

Oui. Je suis garbage.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Aug 24, 2007 10:09 am

Амели, за Блийч повечето препоръки са диагонално гледане на първите 10-тина епизода, после следва доста добър първи арк, докъм малко след 50-ти, тотално излишен и глупав 2-ри арк (по възможност изцяло за скипване, и 3-ти, който си тече в момента и започва малко след 100.

Ники, не знаех, че гледаш Блъд+ :) Поне не е толкова дълго, но според мен не би трябвало да те грабне, с малки изключения.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 27, 2007 6:52 pm

Иззяпах снощи Ерго Прокси. Умерено се изкефих. Брутални идеи, брутална визия, брутален сетинг, яки герои, обаче ТОЛКОВА мудно и мъгляво, че чак боли. И има около... 10 излишни епизода. Тва при сериал с общо 23 някак не работи добре.
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Aug 27, 2007 7:17 pm

Аз гледам Блийч и се радвам кат малко детенце. В момента такива яки млатове има между шинигамитата с бан-каите им, че просто ум да ти зайде!!!

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 27, 2007 8:09 pm

Е има има, ма след тех едно ми ти чоооплене на носове настава. Поне колкото пъти видех убер безполезната Орихиме место да я псувам си я представях как върти връзката праз и си припява Як цуп цоп ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Aug 27, 2007 8:40 pm

Е хайде сега, филърите на Блийч бяха поне един арк, не като на Наруто, баси изнервящото :evil: Много ме ядосват в момента, че пак пускат некви филъри! По-добре да правят паузи от по седмица-две отколкото да гледам епизод, в който един от най-култовите капитани играе футбол, омг!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Aug 27, 2007 9:05 pm

Бе Орихиме и на мен ми лази по нервите, ма ебентуално може да ги лекува, щото ония си имат нужда. Как да е де. За момента тва е пыти по-добро от Наруто, че и главният герой си ме кефи даже. Ма шинигами тайчотата са просто тхебест, като изключим грозният урод, който си прави експерименти с хората. Влюбена сым до гроб в Зараки Кенпачи и оня мырзеливия космат женкар, който се носи с едно розово кимоно над бялото. Сыщо много обичам и оня малкия с бялата коса. От лейтенантите най-любим си ми остава Абарай Ренджи - бан-кай-я му ме изкефи на фул макс просто. Чад сыщо е пич. От жените - оная котката и оная с фойерверките много ме кефят засега. Да видим нататык.

Oui. Je suis garbage.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Mon Aug 27, 2007 9:17 pm

Ооо, Зараки Кенпачи е ултра кефещият персонаж. Досега не съм чувала лош отзив. Но се учудвам, че Хицугая ти е харесал (дребното белокосо), както впрочем ми харесва и в комбинация с лейтенантката си. Ренжи става, но точно без банкая си, който нещо ме дразни още откакто го появи за пръв път. Мда... от капитаните май няма дразнещи (даже може и грозния урод с ескпериментите да ти хареса, но това евентуално във втория арк, който като цяло не е препоръчителен).

Иначе съм напълно съгласна, че Наруто е много по-негледаемо от Блийч. Там действието се развива толкова дразнещо бавно, че не ти трябват никакви филъри, за да те изнервят допълнително. Те си спомнят, и после пак си спомнят... и накрая след като са минали 5 епизода, без да си спомнят нещо, решават, че е дошло време отново да си го спомнят, но затова пък в малко по-разширена версия.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 12:26 am

Че кой ги сравнява бе. :) Абе капитаните си рулират подред просто. Дори и тия на Айзен са изверги. Зараки и малката с техната ориентация просто избиват рибата ;). Наще(тм) са си доволно малоумни като група барабар куинсито ;) Иначе куклата е кретен ;)

Хехе, забавлявах се вчера с New Dominion Tank Police :)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram