by armageddon » Fri Aug 05, 2011 12:53 am
То самото инвайтване в бетата не е особено трудно, което би трябвало да означава че играта е готова за консумация, и държат бета таг-а за кьорфишек да си оправдават бъговете (по подобие на 99 % от FB заглавията).
Та за играта - има интересни идеи и интерфейсни нововъведения, които се виждат и с просто око, след като цъкат едни цели 15на минути и и бих шута на втората битката. Изкефи ме как войската отива в "сташа" и после си попълва стаковете самичка. И ги поздравявам че основата на PC играта, заедно с графиката и музиката са ги оставили и почти не са променяли нищо. Т.е красива е, изглежда и звучи 1:1 с The Legend/Armored Princess/Crossroads. Даже се и играе по почти същия начин, единствено трябва да вкарат едни клавишни команди за в битка.
За мое огромно съжаление обаче играта ми лагваше страхотно и на двата компютъра, на които я пробвах. Ся че лаптопа не е първа писта, не е и 5та, ми е ясно, ма не очаквах и на iSiktir-a на брата да върви еквивалентно зле. Изобщо цялата тая красота от екрана е за оня дет духа, щото (за мен) Legion в момента е далеч от играема. Ще видя понатам дали ще пипнат нещата (но нещо ме съмнява), дано оптимизират хавата, щото все пак това може да се окаже еднa от малкото FB простотии които стават за разцъкване.