Предстоящи заглавия

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jul 31, 2011 3:15 pm

Rentless wrote:ММО за феновете на Здрач? :lol:
Маса фейл, ако този пост е сериозен и не си чувал за World of Darkness :roll:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Jul 31, 2011 4:13 pm

AlDim wrote:Fuck MMOs.
И аз съм на тоя принцип но ще се жертвам за V:TM. Тая игра има максимално кефещ за мен свят. От друга страна може да направят нормално РПГ по Werewolf:The Apocalypse.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Rentless
Scholar

Post by Rentless » Sun Jul 31, 2011 6:14 pm

Шегувам се естествено. :lol:

Просто имам странното предчувствие, че едно ММО от тоя тип ще привлече точно феновете на Здрач. Вампирите вече не са като едно време.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Jul 31, 2011 8:22 pm

Прав си - много по-яки са. Визирам вампири от сетинги подобни на V:TM не на Здрач. Специално V:TM има най-оригиналната теория за произхода на вампирите където и да е. Много бих се радвал ако свестен автор се хвана да пиша спин-оф романи .
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Aug 01, 2011 11:31 pm

King's Bounty : Legion Нов KB - хубу. Нов разработчик - пак така. Но защо подяволите в шибания FailBook, който става единствено за лов на мишоци?

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Aug 02, 2011 9:48 am

Кое му е хубавото на новия разработчик? :lol: Иначе дано излезе нещо свястно :P

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Aug 02, 2011 10:19 am

Хубавото е че все пак го има, щото Katauri май решиха да правят поредното ММО. Иначе на скрийнове Legion не изглежда никак зле като за FB заглавие. Отчитам като плюс и че изглежда като PC заглавията, направо ако не бях мярнал че ползват Unity, щях да се закълна че ползват същия енджин :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Aug 04, 2011 12:04 pm

Намерих си инвайт код и влязох в бетата. Съвсем прилична е като за фейсбук игра, почти всичко от компютърните игри е пренесено в нея, като основната промяна е, че героя вече не може да избира между трите вида класа - воин, паладин и магьосник и съответните им пасивни умения, но пък може по-нататък да ги вкарат :lol:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Aug 05, 2011 12:53 am

То самото инвайтване в бетата не е особено трудно, което би трябвало да означава че играта е готова за консумация, и държат бета таг-а за кьорфишек да си оправдават бъговете (по подобие на 99 % от FB заглавията).

Та за играта - има интересни идеи и интерфейсни нововъведения, които се виждат и с просто око, след като цъкат едни цели 15на минути и и бих шута на втората битката. Изкефи ме как войската отива в "сташа" и после си попълва стаковете самичка. И ги поздравявам че основата на PC играта, заедно с графиката и музиката са ги оставили и почти не са променяли нищо. Т.е красива е, изглежда и звучи 1:1 с The Legend/Armored Princess/Crossroads. Даже се и играе по почти същия начин, единствено трябва да вкарат едни клавишни команди за в битка.

За мое огромно съжаление обаче играта ми лагваше страхотно и на двата компютъра, на които я пробвах. Ся че лаптопа не е първа писта, не е и 5та, ми е ясно, ма не очаквах и на iSiktir-a на брата да върви еквивалентно зле. Изобщо цялата тая красота от екрана е за оня дет духа, щото (за мен) Legion в момента е далеч от играема. Ще видя понатам дали ще пипнат нещата (но нещо ме съмнява), дано оптимизират хавата, щото все пак това може да се окаже еднa от малкото FB простотии които стават за разцъкване.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Aug 05, 2011 10:14 am

При мен лагвания не е имало, не знам що така при теб. Иначе надявам се да може да се избира от различни фракции по-нататък за да са различни стартиращите юнити, още повече че слотовете са малко.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Thu Aug 11, 2011 1:44 pm

Като изключим кръвта по камерата, Serious Sam 3 изглежда добре.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 11, 2011 7:09 pm

На фона на другите игри, които предстоят толкова ми е през центъра за Сам, че едва ли ще я цъкам въобще. но дано е хубава все пак:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 18, 2011 12:03 am

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 18, 2011 4:35 am

Деус Екс-ът излезе, след малко ще го тествам.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 18, 2011 5:15 am

Супер интересно ми е, пусни тема веднага щом имаш нещо за казване!!!
And you can't dance with a devil on your back...