Правец или София? Щото познати от Правец разправяха, че селянките били много дашни.Corwin wrote:111, ама немаше да ги помниш по имена ако беше там.
Аз бях първо в УКТЦ, после в ТУ, тъй че просто губиш по точки...
Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
не го слушай Драгън, нищо толкова им няма на жените в НПМГ. Виж УКТЦ и после ТУ... Проблемът не толкова в качеството, колкото количеството - а именно - няма много колежки, значи и по-малък шанс за хубави такива. Всъщност в ФКСУ/ФКТТ колежките са половината от випуска, но в машинните специалности...Corwin wrote:...

Last edited by thunder on Wed Mar 28, 2007 2:44 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Това е в 300 темата.Marfa wrote:Стига с тея мадами, айде да си говорим за мъже!!!!
Хайку екзистенциална трагедия.Corwin wrote:"Не ме е яд, че колежките в ТУ са грозни. Яд ме е че започват да ми харесват..."

Last edited by shayhiri on Wed Mar 28, 2007 2:51 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Пий кафе в УНСС Ганчев или се разходи около НБУ - тогава да си говорим. За Архитутките даже и не отварям приказка.thunder wrote:не го слушай Драгън, нищо толкова им няма на жените в НПМГ. Виж УКТЦ и после ТУ... Проблемът не толкова в качеството, колкото количеството - а именно - няма много колежки, значи и по-малък шанс за хубави такива. Всъщност в ФКСУ/ФКТТ колежките са половината от випуска, но в машинните специалности...Corwin wrote:...Същия довод на Драгън за НПМГ той го пренесе и за Телекомуникации в ТУ, аз лично подобни проблеми не съм имал, хехе
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Мда, спомените от ВИАС.
А как смучеха (алкохол).
Да не забравяме и филологиите в доброто старо СУ. Там е истината за мене. (Или поне беше.) Ето, питайте и Трип.

Да не забравяме и филологиите в доброто старо СУ. Там е истината за мене. (Или поне беше.) Ето, питайте и Трип.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не знам за НБУ, но честно казано се дразня на стадата от УНСС. Това, че се толкова много, не значи само че готините са доста, а и че грозните са много. Освен това по дифолт 90% са с интелиджънс под тази на зомби с психични отклонения. А и това си е важно... (Както казах в предния си пост, съм се поизкривил в критерийте си
)

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- The Dragon
- Elder God
Да де - аз 3ти и 4ти курс когато ходех в МЕИ след това задължително минавах оттам.thunder wrote:през поляната в УНСС има колкото щеш колежки
Сега - за Кант ли ще си говорите... Освен това понякога тия с вакум между ушите могат да са доста забавни. Такива изцепки съм слушал.Не знам за НБУ, но честно казано се дразня на стадата от УНСС. Това, че се толкова много, не значи само че готините са доста, а и че грозните са много. Освен това по дифолт 90% са с интелиджънс под тази на зомби с психични отклонения. А и това си е важно... (Както казах в предния си пост, съм се поизкривил в критерийте си )
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Ето, НПМГейките могат и за Кант да кажат. Тончева ли се казваше оная по философия? Голяма фенка му беше - с него почваше и с него свършваше.
После дойде Драгиева и с нея си приказвахме и за други работи
Драгъне, закво са ти толко кухи бе. Вакуума е забавен, факт, ма колко време можеш да го търпиш такова? Па и тия в УНСС няма да ти обърнат внимание. Освен ако не караш БМВ
После дойде Драгиева и с нея си приказвахме и за други работи

Драгъне, закво са ти толко кухи бе. Вакуума е забавен, факт, ма колко време можеш да го търпиш такова? Па и тия в УНСС няма да ти обърнат внимание. Освен ако не караш БМВ

Хеее - сега май е момента да кажа аз, че няма начин да не получиш психични отклонения или да не затъпееш, като прекараш 2 години в УНСС. Преподават ти сексуални маниаци като Емил Лозанов, Малката Секира Стоян Александров ти зависва над врата поне 2 семестъра, а на върха на тортата е черешовото дърво Юлиан Вучков, който те учи на култура.Corwin wrote:Освен това по дифолт 90% са с интелиджънс под тази на зомби с психични отклонения.

Ма оцелях! Може и с наполовина по-малко мозъчно вещество, ма ги избутах тия 4 години! Муахаха!
Иначе за 90% - да, горе долу толкова са.