Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
Пълен цирк! :)
В тази тема отначало ще се говори за цирка като изкуство, а после - хващам бас - и за много други неща. Behold... 

Last edited by shayhiri on Sun Mar 25, 2007 10:17 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От предната работа, ходихме на този цирк. Честно казано не ми се ходеше, смятах че ще е много тъпо и в крайна сметка отидох само защото беше останал билет, а един колега се беше отказал.
Не ми се раздуват някакви локуми какво точно ми е харесало, защо съм се радвал като дете на простотиите на клоуните, защо съм уаукал на милионите китайки на едно колело и така нататък.
Само ще кажа, че беше страхотно...
Не ми се раздуват някакви локуми какво точно ми е харесало, защо съм се радвал като дете на простотиите на клоуните, защо съм уаукал на милионите китайки на едно колело и така нататък.
Само ще кажа, че беше страхотно...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Милиони китайки!!?
Там съм.
(Циркът май се казва Монте Карло 2, ако на някой освен Коруин му говори нещо.)

(Циркът май се казва Монте Карло 2, ако на някой освен Коруин му говори нещо.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Циркът е най-фентъзи изкуството. 

Ъъъм, що за абсурд? Поколения наред тва е било най-голямото детско забавление наред с театъра, когато не е имало други.Morwen wrote:Аз имам принципни възражения срещу цирка като изкуство, сори. Не че в никакъв случай не си струва, но в общия случай ми е самоцелно.
А и си е изкуство, факт.
Но аз лично май нямам голям мерак да ходя.
And you can't dance with a devil on your back...
Е, то и театъра тогава е бил на нивото на "Многострадалната Геновева"... А иначе просто според мен твърде много животни и хора се мъчат, за да може някой да си качи краката зад врата или да ходи на задни копита. Ся, има някви върхове, които така или иначе ги гледаш с отворена уста, но те са по-скоро изключение.
Офтопик: Рол, подписът ти... ще чакам...
Офтопик: Рол, подписът ти... ще чакам...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Жалко че автоматизация във форума и Рол не се връзват твърде
Циркът за мен е по-скоро посредствено забавление, отколкото нещо много забавно, но има добри моменти
А и ако мислиш, че животните в зоопарка са по-окей... тия поне имат няква спортна цел в иначе безцелното си съществуване ;р
Но ще го опитам сигурно някой ден, особено ако е постоянен и не фалира

Циркът за мен е по-скоро посредствено забавление, отколкото нещо много забавно, но има добри моменти

Но ще го опитам сигурно някой ден, особено ако е постоянен и не фалира
This is it. Ground zero.

- Daggerstab
- Arcanist
Ъ-ъ, зоологическите градини, ако се управляват правилно, имат доста важно консервационно значение. (За справка - Джералд Даръл)
ПС. За Спарта разбрахме, как стои въпросът с другите полиси?
ПС. За Спарта разбрахме, как стои въпросът с другите полиси?

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
И значи си изгоря, така ли?Moridin wrote:Еми в София - преди да изгори - си имаше постоянен, пък ;р

А къде се намираше?
Хм. Пак до нас. Че къде на Македония мегдан за цел цирк? 
Точно тъй за Атината. Леонидас го каза.

Точно тъй за Атината. Леонидас го каза.