Честит Първи Сняг, мили хора!
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Тук преди, момент, преди три години имахме такова бедствие - три метра преспи, комшиите спешно откопаваха кучето с все къщичката му, че инак щеше да се задуши... Яко беше. Сега снегът е може би към двадесетина сантима, може би малко повече. Ама ебахти бурята пък дето вя вчера, нейната мама!
На ви кривото дърво в Морската:

И мостчето на желанията:

И мостчето на желанията:

- RRSunknown
- Elder God
Страшни снимки, Марфе! Винаги съм мечтал да видя морето в снежна зима. Ако пуснеш още, ще съм ти длъжник.
Искате ли наистина да спретнем снежен въргал уикенда или ще е твърде трудно за организиране? Дотук поне 4-ма заявихме желание. Като включим и приятелките и кучетата би станало наистина весело.
Хайде, помислете.
Искате ли наистина да спретнем снежен въргал уикенда или ще е твърде трудно за организиране? Дотук поне 4-ма заявихме желание. Като включим и приятелките и кучетата би станало наистина весело.
Хайде, помислете.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз съм пас, просто вчера бях сумарно един час навън (по улиците) и дори не искам да си спомням за него...shayhiri wrote:Страшни снимки, Марфе! Винаги съм мечтал да видя морето в снежна зима. Ако пуснеш още, ще съм ти длъжник.
Хайде, помислете.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Аз когато купувах вестници към 7 беше около -12, ама не беше толкова зле, поне не духаше. Абе когато стане -20, може и да почна да ходя из града с дрехите си за планина, иначе в момента времето предизвиква приятни детски спомени, когато имаше много сняг и снежни човеци 

This signature is not yet rated
Пък аз като беше арктическия студ по-миналата година, съчетан и с арктически вятър във Варна, се бях омотала здраво като муджахидин преди нападение. И вървя си по улицата, само очите ми се виждат и то много малко, а някакви младежи като ме забелязаха и възкликнаха: "А! Терорист!!!" Ма и те бяха омотани де, ма аз повече. Точно така изглеждах: 

Няма да е по-вредно, но снежния бой се обезмисля, тъй като при такива температури снегът се рони, и не може да се правят снежни топки. Който толкова иска сняг, нека заповяда на Витоша събота и неделя, хем ще е по-слънчево, хем по-красиво, а и сняг колкото искаш.Morwen wrote:При толкова отрицателни температури освен неприятно въргалянето в снега може да е и вредно. А уж го даваха, че ще се затопля...
This signature is not yet rated
И така, снимки:
- Spoiler: show