Реших, че след последния ми 10-страничен хит "Heat never changes" и снега заслужава отбелязване в прекрасния ни форум!
Честит Първи Сняг, мили хора!
Moderator: Moridin
Честит Първи Сняг, мили хора!
Ами току-що бях навън и заваля сняг....А аз се надявах по пуловерче да изляза.
Реших, че след последния ми 10-страничен хит "Heat never changes" и снега заслужава отбелязване в прекрасния ни форум!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Мога да заявя, че в цяла централна и източна София (гледката от прозореца ми) още не е обърнало на сняг. Но сигурно е въпрос на време, щото е доста студено (макар аз да си мислех, че е по-скоро 15С
). Добре, че току що пуснаха парното.
Иначе супер, че върви по миналогодишния сценарий. Ако продължава така, края на месеца и началото на ноември пак ше ходя на плаж, а зима няма да има.
Иначе супер, че върви по миналогодишния сценарий. Ако продължава така, края на месеца и началото на ноември пак ше ходя на плаж, а зима няма да има.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ше ви питам как се кара на некво нефелно парно при същинска зима.
Добре, че съм в топла сграда.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Дам, официално снег. Браво на агент Никола.
Направо не ми се мисли как ше е в Студентски, където тъкмо отивам.
Направо не ми се мисли как ше е в Студентски, където тъкмо отивам.
- JaimeLannister
- Forsaken
Тъкмо когато свърши прожекцията на StarDust в Арена и излязох навън валеше на големи бели парцали. Усещането беше страхотно.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Ух, аз пък бях на спирката на тролеите пред Народната Библиотека чакайки Никола да дойде, когато валеше дъжд и докато чаках премина в сняг, който докъм 23ч вече беше станал на 100% сняг на големи парцали. Гъст снеговалеж. А покрай Цариградското вече имаше натрупана снежна покривка малка.
Мразя студа, снега (освен ако не е слънчев, безоблачен ден и не съм на Витоша да карам ски) и искам джакузи, купа с ягодки и ДВД плейър с дистанционно
.
Мразя студа, снега (освен ако не е слънчев, безоблачен ден и не съм на Витоша да карам ски) и искам джакузи, купа с ягодки и ДВД плейър с дистанционно
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots