За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 27, 2009 3:05 pm

Аз още крепа нещата за съмон на Анзу, не че тая надежди да ми дропне маунта ма поне да ми се маха от главата :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:13 pm

е, ние не за този маунт говорехме, макар да съм го виждала в Айрънфордж едно време, след отварянето на портала към двата инстанса...

говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп :lol: щото там нормални маунтове не могат да се яздят, та затова си яхаш бубата и така...

то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога? :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 3:26 pm

Да, знам, виждала съм ги нормалните буби :). Аз понеже като рових за маунтове попаднах на легендарния и прочетох какви са условията да се вземе. Демек ^^ - не става. А и не съм го виждала. Интересно би ми било. Конят от Барона е по-често срещано явление, баси.

Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак :). А и до боса лесно се стига. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 3:32 pm

Tais wrote:то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога? :D
Мда, то верно, че гилд-ранка ми е "Кръчмар" :mrgreen: Честно казано не знам за таз вечер, доста недоспиване ми се събра напоследък :roll: Иначе си мислех за УБРС и популярната Jenkins-титла, за тез дето си я нямат, ама там съм ходил само веднъж преди 2 години и предимно ме водеха, че хийлвах :?

Освен да импровизираме нещо, не обещавам нищо сигурно :(

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:37 pm

в УБРС без Илия не можем да идем, защото няма кой да ни го отключи да влезем... освен ако ти междувременно си успял да си направиш ключ за там... то е куест-верига започваща в ЛБРС...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 3:48 pm

Keymaster :mrgreen: Имам дори от ДМаул ключа... обаче с един от последните пачове махнаха камара изисквания - в УБРС се влиза без ключ, както до принцесата в Марадон. А последният бос в Улдаман не иска трима човека за съмон и т.н.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:53 pm

е, тогава е лесно... ами тогава ще говоря с Илийката да отпочнем Каразан или ЗГ, нещо да правим, докато се появиш, а като дойдеш ще го направим УБРС - той е за 15-20 мин максимум...

iliak
Smallfolk

Post by iliak » Fri Mar 27, 2009 4:11 pm

Няма проблем - каквото кажете това ще танкувам.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 4:15 pm

Ехаааа!!!! Той проговори :shock: :))

Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове :oops: Обещавам да не злоупотребявам ... много :oops: :oops: :oops:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Fri Mar 27, 2009 4:15 pm

Аз идвам където ме вземете и ако не се са нужни някакви хард кор изисквания..като да си 70 левъл примерно :roll:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 4:16 pm

Ти си затягай... ламарините .. и напредвай към 80 левъл!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 4:21 pm

ти няма ли вече да стигнеш пустия 70 лвл, бре?? :evil:
голямо слакване, голямо нещо!! :evil: :evil:
за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш :P

за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 4:29 pm

Tais wrote:за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед,
При 8500/21000 за ЗГ ще ти трябват бая рънове, при грубо 2500 реп на рън, бижутата+коинс не ги смятам (ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичките :roll: всъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения :mrgreen: )

Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката :mrgreen: Влизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 4:42 pm

Svetlio wrote:ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичките :roll: всъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения :mrgreen: )
това хич не си го и помисляй, ако съм в рейда :evil: бижута и парички - на Грийд!! амаха! ще ми нинджосва репутацията, магарето му с магаре! а иначе аз не бързам - когато стана, тогава... мене ми е все тая за ачийвмънтите, обаче тази реп ми трябва заради една рецепта за поушънка, дето я дават на Екзалтед, та колекционера в мен го човърка, че я няма... :oops:
Svetlio wrote:Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката :mrgreen: Влизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл :roll:
това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 дена :P но можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя... както казах - не бързам, а нашите рейдове са ми фън... да не говорим, че ще си измърся коприните :oops:
а куклите бяха важни едно време за енчант за шоудърки, ако не се лъжа, който вече е мноооого слаб за в момента...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 4:52 pm

Tais wrote:това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 дена :P но можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя...
Защо винаги се промъква едно известно недоверие към фактите, които достоверно представям :lol: Ако не убиеш бос, не си сейв-нат в инстанса, нали така. Мобовете се респаунват при софт-резет, тоест ако излезеш от инстанса, след половин час са пак там. Обаче това е досадно, а и забелязах, че дропът при софт-резет брутално намалява :roll:
Затова - Пала-резет :mrgreen: Пускаш втори акаунт (регистрира се за 2 мин), правиш 1 лвл гномче (щото ми харесват малки гномчета :roll: ), стартираш играта за втори път, логваш се с другия акаунт и си правиш рейд с него. Влизаш, убиваш, излизаш, разваляш райда, пак го правиш и така. Малко дразни да имаш два ВоВ-а пуснати, но пък да говориш сам със себе си е безценно :mrgreen: :mrgreen:

Куклите дават 150 реп, затова ги споменах 8-)