Аз изгледах Nobuta wo Produce. Очаквах нещо по-различно и донякъде съм разочарована. Не казвам, че сериалът е лош - на мен ми беше много приятен и самият факт, че го изгълтах за 1 ден си е показателен, но... можеше да е толкова по-различно

. Актьорите в трите главни роли са много кефещи - двете момчета най-вече. Наистина са страхотни и си се попривързах към тях. Акира-кун е толкова шантав, че няма начин човек да не го заобича. Малко ми е тъпо, че актрисата, която играе Нобута и която е мнооого чаровна и сладка, поради ролята, която трябва да играе, не показа много много тази 'сладост' и хубавата усмивка, която несъмнено има.
Иначе аз в началото се подведох, че ще е някаква драматична романтична история, пък то не беше нито много драма, нито комедия, нито романтична история. Беше някакво приятно сериалче, смесица от супер странни полу фантастични моментчета, комедия, която не е много смешна, драма, която не е много драма и послания за истинското приятелство, които поне си бяха на мястото и ми харесаха. А и финалът не ми хареса особено.
Като цяло не съжалявам, че го гледах, но ми се гледаше по начало нещо по-различно.