За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
pls pls pls 1 бърз хероик за 3 емблемки да зема т7 ръкавичките барем 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
и на мене ми трябват много емблеми с Лийд, а с толкова организирани мероприятия не остава време да обърна внимание на своите герои и мисля да се спирам вече.
довечера с Ланис и Илия имаме рейд - Сарт с 3 дрейка + Мали... ще свърши за час... ако има организиран гилд-рейд за Накс 10/ ОС 10/ Мали 10 след редовния хероик-рейд, ще гледам да се джойнна с Лийд... ако няма или не ме вземат, вероятно ще направя дейли хероика, та ако си на линия Браги и имаме танк - ще направим парти... ако няма танк обаче, аз просто ще си се запиша в ЛФГ-системата за какъвто Пъг ме поканят...
довечера с Ланис и Илия имаме рейд - Сарт с 3 дрейка + Мали... ще свърши за час... ако има организиран гилд-рейд за Накс 10/ ОС 10/ Мали 10 след редовния хероик-рейд, ще гледам да се джойнна с Лийд... ако няма или не ме вземат, вероятно ще направя дейли хероика, та ако си на линия Браги и имаме танк - ще направим парти... ако няма танк обаче, аз просто ще си се запиша в ЛФГ-системата за какъвто Пъг ме поканят...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Таиске, твоята дума е закон! ;р Квото кажеш са тва ше къртим, са ние сме кежуъли и нямаме проблем 
Пъговете искат освновно хилъри за хероика. Нема да респектвам пък!

Пъговете искат освновно хилъри за хероика. Нема да респектвам пък!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
не ми излизай ти с този номер, магаре такова!! Пъговете и танкове дирят, а ти си на ферал билд и лесно можеш и да танкваш, ама не щеш! искаш и ти волно дпс със свои хора, а не - Пъгс! само дето понякога си е нужно, защото там се калява стоманата
Елейн само да стъпи по новите земи и ще я юркам в седмицата поне 2 инстанса с Пъгове да минава, за да се сблъска със суровата действителност, а и Бога ми, точно в тях най-добре се учиш как да си играеш класа
иначе това за "дума-закон" на Таис не е баш така, ама щото като влезна и ви видя свободно мотаещи се на линия, набързо ви организирам и подавам дестинацията, та така изглежда

Елейн само да стъпи по новите земи и ще я юркам в седмицата поне 2 инстанса с Пъгове да минава, за да се сблъска със суровата действителност, а и Бога ми, точно в тях най-добре се учиш как да си играеш класа

иначе това за "дума-закон" на Таис не е баш така, ама щото като влезна и ви видя свободно мотаещи се на линия, набързо ви организирам и подавам дестинацията, та така изглежда

Носи ми се славата как танквам ;р Иначе малко гиър имам със стамина за ся... ма мое мъчиме, нещо не успявам да ги агросам повече от околните с мечката.
ТИ точно не ме стимулираш изобщо да мечкарим кат сгафим два пъти и се изнервиш ;ррр

аз затова те пращам първо да танкваш в Пъгс, бре, да се учиш върху други
щото верно съм твърде нетолерантна към грешки
иначе можеш да попиташ Шами за ударите, които се ползват при танкване, както и за ротацията им... а и малко форуми да попрочетеш няма да е зле
ето, намери си каквото ти трябва в Елитист Джъркс форума:
http://elitistjerks.com/forums.php

иначе можеш да попиташ Шами за ударите, които се ползват при танкване, както и за ротацията им... а и малко форуми да попрочетеш няма да е зле

ето, намери си каквото ти трябва в Елитист Джъркс форума:
http://elitistjerks.com/forums.php
Мечката няма кой знае къф аое агросващ бърз стил а рейджа изтича почти мигновеноо кат вляза във форма и не прая дмг голям . Тегаво за мейн, ма ше прочета ква е цаката да.
Ше чета ше чета, ма що мислиш дигъм хънтърд дпс клас са
) Освен бързия лвл-инг де
На дуалспека ше помисла имам поносим гиър за танк са посъбрах и за храстче и муункин. Всъщност искам бухльо многократно повече от храст 
Ше чета ше чета, ма що мислиш дигъм хънтърд дпс клас са

ти недей говори така наизуст, щото мецана може да не носи много на бой, ама баш здраво аое агро държи като ревнеXellos wrote:Мечката няма кой знае къф аое агросващ бърз стил а рейджа изтича почти мигновеноо кат вляза във форма и не прая дмг голям .

На мен Пенчев ми подари играта с някакъв тримесечен акаунт. Кажете какво да си направя като герой и въобще какво означават всичките неща, дето си ги говорите
.
Таис, колко време ми трябва за да стана голяма и страшна като теб?
Съжалявам, не можех да изпусна шанса един път в годината да участвам в темата

Съжалявам, не можех да изпусна шанса един път в годината да участвам в темата

Last edited by Morwen on Thu Apr 02, 2009 11:42 am, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Бухльо определено е много симпатичен ^^. И ходи смешно. Ммм-ммм-ммм ^^. Всъщност Баланст дървото кво прави? О_О
Аз ЕлитистДжъркс го поровичках за енхансмънта и макар че някои неща не можах да ги схвана (тия хора май друга работа си нямат ^^), в общи линии квото пише-това и правя.
Таиииис.
Ще те хвана някой от идните дни за инскрипшъни, м?
Аз ЕлитистДжъркс го поровичках за енхансмънта и макар че някои неща не можах да ги схвана (тия хора май друга работа си нямат ^^), в общи линии квото пише-това и правя.
Таиииис.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
то така няма как да се обясни...Morwen wrote:На мен Пенчев ми подари играта с някакъв тримесечен акаунт. Кажете какво да си направя като герой и въобще какво означават всичките неща, дето си ги говорите.

за три месеца ВСИЧКО можеш да вдигнеш до 80 лвл с правилна игра... ама не зная до кой експанжън ти е играта... в смисъл - включва ли Лич Кинг-а?
иначе първо си избери какъв клас да играеш... след това - правиш герой на Зенедар, за да ти помогнем да левълнеш по-бързо... а класа си ще усвояваш в крачка...
Елейн, довечера ти линквам Инскрипшъна си (към момента мога да правя абсолютно всичко възможно като глифове), казваш ми какво искаш и ти го пращам да го слагаш... имай предвид, че до 70 лвл можеш само две от местата за Мейджър глифове да ползваш, и май толкова - за Майнър... другите места ще ти стоят заключени до 80 лвл...
Да, и Лийч кинга е.то така няма как да се обясни...
за три месеца ВСИЧКО можеш да вдигнеш до 80 лвл с правилна игра... ама не зная до кой експанжън ти е играта... в смисъл - включва ли Лич Кинг-а?
Три месеца колко честа игра? Защото аз наистина не знам колко ще мога да й отделям...
Аз се чудех дали има класове, които да с по-лесни за управление или с по-големи преимущества срямо другите?иначе първо си избери какъв клас да играеш... след това - правиш герой на Зенедар, за да ти помогнем да левълнеш по-бързо... а класа си ще усвояваш в крачка...
I don't wanna die
Морве, както казах - направи си lock
. Зла, зла гномка!
Ники, пратих на Флъфи един шивашки план, ако може по-натам да го ушиеш за попесата ми (ще ми кажеш кво ти трябва). Пратих и на Сливовица един куп неща, които изпопадаха в Sunken Temple and Dire Maul, като ходих да си направя ачийвмънтите.
Таис, аз така не успях много да разбера тия инскрипции дали човек ги съобразява с билда си и дали се налага да ги сменя всеки път като сменя въпросния?! Имам три майнър глиф слота отключени.

Ники, пратих на Флъфи един шивашки план, ако може по-натам да го ушиеш за попесата ми (ще ми кажеш кво ти трябва). Пратих и на Сливовица един куп неща, които изпопадаха в Sunken Temple and Dire Maul, като ходих да си направя ачийвмънтите.
Таис, аз така не успях много да разбера тия инскрипции дали човек ги съобразява с билда си и дали се налага да ги сменя всеки път като сменя въпросния?! Имам три майнър глиф слота отключени.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
да, глифовете се съобразяват с текущия ти билд... ако го смениш, особено, ако това изисква и смяна на функцията (от дпс в хилър, примерно), ще трябва да се сменят и глифовете с подходящи за новия билд... нови глифове се изписват върху съществуващи стари, като се къса предния, по подобие на сокетването с нови джемове, дето новия джем чупи предишния съществуващ в сокета...Elayne wrote:Таис, аз така не успях много да разбера тия инскрипции дали човек ги съобразява с билда си и дали се налага да ги сменя всеки път като сменя въпросния?! Имам три майнър глиф слота отключени.
* * * * *
Морви, всеки клас е лесен, ако ти е по вкуса... примерно, Дима дава съвети ТИ да направиш лок, а самата тя искаше да играе с лок или прийст преди да започне... питай я къде й е зациклил прийста

влез в официалния форум на Близард за Европа тук:
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
и попрочети за расите и класовете, и избери с какво да започнеш... съобрази го с това, че на Зенедар играем откъм алайънс-а...