Това, че в оригинала второстепенните чиляци са чиляци

Най-смехотворна ми бе сцената, която показваше причината за разрива на взаимоотношенията между Валц и Конъли - те тава вече бе повърня.

Moderator: Moridin
Equilibirum е някакъв вид протич на 1984, но с по различен ситуационен сюжет и обратен край. Би трябвало да е сред запомнящите се заглавия за всеки харесваш качествен сай фай. Куца с ефектите, реално е някъде десетилетие май по-късно от Т2, а спец ефектите му са назад.Moridin wrote: ↑Sat Mar 09, 2019 9:42 amhttps://www.cheatsheet.com/entertainmen ... more.html/
Вчера пробвахме да гледаме Equilibirum, за който си спомням много хайп навремето, ама честно казано е доста посредствен.
Та горното ми попадна, докато се опитвах да разбера защо хората толкова се кефят на тоя филм
Фаренхайт 451. Има и други известни антиутопии освен 1984.coldie wrote: ↑Wed Mar 20, 2019 5:28 pm
Equilibirum е някакъв вид протич на 1984, но с по различен ситуационен сюжет и обратен край. Би трябвало да е сред запомнящите се заглавия за всеки харесваш качествен сай фай. Куца с ефектите, реално е някъде десетилетие май по-късно от Т2, а спец ефектите му са назад.
Може и на него, и по-скоро микс между двете, но ти какво опитваш да покажеш. Но все пак освен финала доста повече прилича на 1984. И като сте толкова против конпиративните теории ми кажете, защо този еталон във фантастиката няма модерна екранизация? 451 наскоро го направиха.The Dragon wrote: ↑Thu Mar 21, 2019 11:39 pmФаренхайт 451. Има и други известни антиутопии освен 1984.coldie wrote: ↑Wed Mar 20, 2019 5:28 pm
Equilibirum е някакъв вид протич на 1984, но с по различен ситуационен сюжет и обратен край. Би трябвало да е сред запомнящите се заглавия за всеки харесваш качествен сай фай. Куца с ефектите, реално е някъде десетилетие май по-късно от Т2, а спец ефектите му са назад.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests