Пред 60-ти блок или пред твоя. Идеални са за целта. Свирни като стане време за декорация. Или за боя със снежни топки сред остатъците от снежния човек.Bat Garo Still Rots wrote:Утре в 8 сутринта среща за снежен човек!

Moderator: Moridin
Marfa wrote:Завиждам ви! А тук е десетина градуса.
Skywalker wrote:утре слагам зимните гуми,че болката иначе!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мняф, и аз вчера сутринта мислех, че днес ще сменям гуми, ама се оказа, че няма - то си се стопи. Това все пак е първи сняг - до истинското сменяне на гуми ще има още поне две-три седмици, до истинския сняг мисля, че ще има още поне месец... пък тогава ще видимSkywalker wrote:утре слагам зимните гуми,че болката иначе!
Бе няма ли пейнтбол за вас? (Явно предпочитате "сноубол".DELgado wrote:Аз пък събота вечерта участвах в едночасово замеряне със снежни топки. Резултът бяха (освен фъна и адреналина) премръзнали пръсти, мокри дрехи и тук-там по някоя синка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests