Pain'tball
Moderator: Moridin
Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?!
Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
бахти тва конкурс за най-малоумно име ли е или турнир по пейнтбол 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не знам що реши, че професионалният пейнтболър е извънмерно интелигентен.77. Momcheta Boys

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ми shayhiri, ти сам изпорти номера и името на отбора ви: Та не мЪ гледай мен сега!!!shayhiri wrote:Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?!Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!
Аз само искам информация за отбора на име CATALYST; особено ако може да разберете от къде точно им идва името. (По съвсем професионални причини.)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Познах, че ше се запълнят местата. Не знаят кво ги чака, горките.
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Насладете се на новата порция идиотски имена. Като се замисля само какъв проблем ни правиха на нас на два пъти.
Ше ги видим, де.
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Насладете се на новата порция идиотски имена. Като се замисля само какъв проблем ни правиха на нас на два пъти.

бля, да съм в 10 часа в студентски тва от ся трее тръгнем деа. ма кво да се праи. Екипировка там ненам кво дават освен маска и пушкало, трее нахлузим аз лекия суичер да пазим врат туй онуй. Пък ше ближем после рани. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе.
Пусис. 

Мдам, ма трееше да подрусваш сланинки в тон с името ебати. Да беше "Глиганите" разбирам. мдам панталона е ценен, то за маскировка там нема нужда понеshayhiri wrote:Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе.Пусис.

"Сланинки" is no more! 
"Сланинки"'s gone for good!
"Сланинки"'s never to return!
А иначе вече сме "Осминафиналистите", бе, къде гледаш?
Нали ти не искаше да сме свьинье или ньерьези?... Ъ-ъ, ти и тъпата ПиАрка. 

"Сланинки"'s gone for good!

"Сланинки"'s never to return!

А иначе вече сме "Осминафиналистите", бе, къде гледаш?

- Amos Trask
- Aes Sedai
А могат да си направят и униформи даже...thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men

- Spoiler: show

Feel the summer!
- BaYa
- Forsaken
Amos Trask wrote:А могат да си направят и униформи даже...thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men![]()
- Spoiler: show

Мммммммммммда, да, да!!! И да избягват изстрелите на противника танцувайки УайЕмСиЕй!

Luxury is a matter of having options!!!