Roland wrote:
Пък аз гледах Епичен филм

На кино

OMG!!!!!!! Ииии добре ли си!!! Как се чувстваш??!?! Провери ли дали всичко си е на място тая сутрин?!?!

Нооо май важното е, че си си прекарал добре!!!
Никола, мен петната у траволтовата кариера - как да ти обясня; дори ме радва че ги има! Така си имам на разположение жалки нещастници на които мога да се присмивам без притеснения!!!

Но от Уитакър такава излагация не очаквах! Макар че се надявам че е за пари и той не е от синциолозите, защото иначе ще се наложи да се разрова за най-закоравелите си предразсъдъци и да го освирквам в киното преди всеки негов филм!!!
А
Скенър-а го гледах отчсати заради теб, Рол. Попадна ми и е по книга на Дик. И помня че ти даде доста добро мнение след като го беше гледал! Та реших да опитам и аз! Но явно в някои неща не ни съвпадат вкусовете просто.

Даже Р. Дауни Младши не успя да ми спаси гледането! Обикновено си падам по човека, но тук ме издразни жестоко! Не съм чела книгата (може и там да е проблемът), но темпото на филма, за мен, беше много предвидимо и същевременно мудно. Скучно и ме изнерви. А и не че съм фен на Кийну Рийвс - понасям го. И явно всичко събрано на куп ме докара до злобно отказване да го догледам!!!
А честно казано, и на мен ми се гледа тъпа американсак комедия с много издънки - та може да дръпна
Епик-а да метна едно очо!
Ииии Шейхири, не виждам никъде прегрешението и какъв е проблемът да се кефиш на тоя тип боклуци! Тук (във форума) май всички малко или много го практикуваме; минимално за смях и разведрение!!!