Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 26, 2007 10:28 pm

Еее вече изхвърляне с 100к ше е много голямо. То аз по груби сметки ако не се изръсих за петовете моеше да сбера там нейде поне ма си е мноого време за джиткане тва. Нема нужда от друго в гилдията за ся ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 27, 2007 12:29 am

задобрявам с монка, 6 поредни и после 9 поредни в RA

яд ме е за десетата, че пак паднахме... за втори пореден път ми се случва
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 12:29 am

Е то по 10к е хем много, хем не е. Сега... по-скоро ако даваме по 2-3к на седмица или нещо такова в един общ фонд и просто ще си обзаведем ГХ-то.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 27, 2007 12:44 am

Ми излишни са леко останалите там вече, кво да му обзавеждаме толкоз, ни са некви красиви ни полезни :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 1:02 am

:) Ти видя ли острова с Вабианските водопадчета и лиани? Гилд хола т.е.

А съм съгласна, че повечето не ни трябват, но пък е яко вместо да обикаляш по разни забатачени столици като Кайненг, примерно, за да намериш еди-кое-си, просто да отидеш в ГилдХола на един клик разстояние и там да е всичко, без опашки, тълпи и прочие :).

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 27, 2007 9:17 am

опашка? Ми не, забраих, ше чекна ся =, ма мое ли да си сменяме вида на нашия? Важи ли за тия дет немат конкретния експанжън.

http://gw.gamewikis.org/wiki/Isle_of_Jade
мене и тоя ме грабва, макар че снега там ся си е тематичен дет си имаме ;)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jun 27, 2007 9:35 am

На мен Burning ми е най по сърце, но по лични причин - иначе признавам, че има и по-красиви. Във всеки случай наистина ще е хубаво да можем да си обзаведем с още трейдъри и други екстри холчето :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 10:11 am

Spoiler: show
Image
Този е много красив, бтв, това е Гилд Холът на [tbk] гилдията, която ни е в алианса, можем да ходим да разгледаме ;) безплатно, хехехе.

А тази е страшно красива също:

Image

Този пък е :) толкова анимешки:

Image

Всъщност якото на нашия, както си говорихме с Коцето е снегът. Много е яко, че вали сняг, от друга страна :) е леко мрачно и подтискащо, абе, знаете ли, отидете на гости в Гилд хола на тбк :), аз бтв не съм проверявала залите на другите гилдии в алианса, но ще проверя, че съм любопитна.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 27, 2007 10:25 am

На The Bulgarians е такъв, можете и него да го видите :)

от ъпгрейдите - Rune Trader ми звучи добре да си сложим. Въпросът освен това е и какво става с ъпгрейдите като сменим Guild Hall-a все пак :)

edit: wiki is your friend... "Any NPCs that you have purchased will carry over into the new guild hall."

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 10:31 am

Nice :). Няма да загубим пари. Аз :) наистина ви кандардисвам да видите Guild Hall-а на tbk :P. Иначе най-изкушителен ми е Пре-сийринг Guild Hall-а.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jun 27, 2007 11:19 am

Аз вече си свикнах с този, но наистина Аскалонския страхотен, напомня ми за първите стъпки в играта :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 27, 2007 11:40 am

Мене лично друидския винаги най-много ме е кефел, този дето е Магума джънгъл стайл 8-) Може би защото с предишната ми гилдия играхме на него безброй ГвГта и има един вид сантиментална стойност за мен :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 27, 2007 11:41 am

Ghibli wrote:Аз вече си свикнах с този, но наистина Аскалонския страхотен, напомня ми за първите стъпки в играта :)
Хм, значи за да ми напомня на мен за първите ми стъпки трябва да вземем isle of Mediation :)

AKO искаме да сменим този, разбира се :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 1:58 pm

Абе, този си е ок, ама ми се иска да разгледам и другите, уви в нашият алианс май няма от всички :). Все пак, довечера ако хвана някой онлайн ще го заведа в ГХ-то на тбк :).

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Jun 27, 2007 2:19 pm

press B, click на игра, отдолу пише на кой guild hall се води. gvg битките в обзървъра са с много хубава висока гледна точка, която дава възможност да се огледа добре острова.
или, в great temple of balthazar / lion's arch/ etc се говори с guild hall нпц-то и то прави free tour до избран от теб hall.