Хех, класацията е за топ сериали все пак. Едва ли някой може да се оплаче, че сте сложили твърде много наградени сериали.Matrim wrote:Да, аз даже очаквах да ни обвинят в прекалена снобарщина по-скоро, защото сериалите в класацията ни като цяло са спечелили милиони награди.Moridin wrote:Всъщност Шадоуденс винаги е било списание на широкия подход, затова и имаме толкова голям каст от автори, за да cater-ваме към всеки вкус! Бъди сигурен, че има много читатели, които биха предпочели да гледат Suits пред The Wire || House of Cards.Martix wrote: И виждам, че е модерно да се хейти, чай да се изкажа и аз.
Suits? Castle?? Бозаво момчета и момичета, бозаво.Дори и бозата Downton Abbey е спечелила 52 награди.
Ама много мразя като се хвали нещо, което е само на 50% добро. Щом са сбозили късните сезони на нещо, значи тва нещо просто не е топ, не трябва да се приема като обида към личността, ок е да си харесваш сериали, които не са перфектни, затова го има термина guilty pleasure (доста неточен, кой пък се чувства guilty в ситуацията, в най-добрия случай страда егото, как може аз да харесвам нещо, което не е за харесване), ама недейте да твърдите неиронично, че са нещо повече от това, което са - забавна и приятна(до едно време) загуба на време.

Но пък, както посочи Килуа, това ми даде мотивация да си напиша за Добрата съпруга подобен материал!
 Но пък, както посочи Килуа, това ми даде мотивация да си напиша за Добрата съпруга подобен материал! Смятам, че наистина сме предложили интересни и разнообразни неща. Все пак 15 сериала + 12 лични препоръки си е немалка сума, убеден съм, че всеки ще намери по нещо. Аз съм писал за два сериала, но от другите заглавия има такива, които доста харесвам (Queer as Folk, Homeland), както и такива, които не съм гледал, но ми станаха любопитни и бих ги проверил (Костюмарите, Спартак). Не бих казал, че сериалите са еднотипни или подобни. Дори само челните места да погледнем – от The Wire до Доктор Хаус разликата е като от земята до небето. Вярно, че всички са англоезични и са основно от последните години, но все пак ние като автори сме се постарали да подберем такива заглавия, които да съответстват на аудиторията на списанието ни. За мен лично Elisa di Rivombrosa (само първи сезон!
 Смятам, че наистина сме предложили интересни и разнообразни неща. Все пак 15 сериала + 12 лични препоръки си е немалка сума, убеден съм, че всеки ще намери по нещо. Аз съм писал за два сериала, но от другите заглавия има такива, които доста харесвам (Queer as Folk, Homeland), както и такива, които не съм гледал, но ми станаха любопитни и бих ги проверил (Костюмарите, Спартак). Не бих казал, че сериалите са еднотипни или подобни. Дори само челните места да погледнем – от The Wire до Доктор Хаус разликата е като от земята до небето. Вярно, че всички са англоезични и са основно от последните години, но все пак ние като автори сме се постарали да подберем такива заглавия, които да съответстват на аудиторията на списанието ни. За мен лично Elisa di Rivombrosa (само първи сезон!