Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Брех, кво толкоз има в тоя "Guild Wars: Nightfall Collectors Edition " че толкоз пари беееее. тва от любопитсво питам, иначе ше бодна утре другиден копие на старо 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
единственото, което знам е, че има различни версии на танците на героите от найтфолXellos wrote:Брех, кво толкоз има в тоя "Guild Wars: Nightfall Collectors Edition " че толкоз пари беееее. тва от любопитсво питам, иначе ше бодна утре другиден копие на старо

ееееех, друго си е елитни скилове ееей... Гепих една която ми удвоява адреналина... Май е крайно време и моите герои да им хвана нещо елитно, че досега само парагона намазва

Някой да знае какъв е шанса да ти се падне зелено итемче? Понеже една я убих сигурно 15 пъти и не падна нищо. Знам че е рандъм, така че сигурно ще трябва да пробвам пак. А има ли смисъл въобще да се захващам, при положение, че тези оръжия явно мога да си ги направя и сам (но пък е трудно да набереш необходимото количество ъпгрейди)?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- Borizmeiko
- Misting
Аз още не мога много много да се ориентирам/преценя добре нито кои скилове от тези в наличност, които имам да ползвам, нито кое оръжие, нито дали си струва да си ъпгрейдвам оръжието с руни и какви конкретно. Сложно ми се види. А сега се оказах и без пари за нова броня, а имах към 3 платинум, де изчезнаха толкоз...
.
Още малко и 18 лвл.
А епопеята ни с ШД гилдията днес беше страхотна
. Трябва да повторим, сега като минавам през тия места повторно просто мра лесно особено на Ghost-овете.

Още малко и 18 лвл.
А епопеята ни с ШД гилдията днес беше страхотна

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Уф, аз още си кликам началните нещица с Devon задачките
Събирам са стари колани че си неам друга работа
. некой там да ме адне към гилдията или трее съм и аз вътре? "beastmaster xeloss"

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Eми тя гилдията ни е млада, няма и месец още, но се състои от бивши играчи на Night Watch и Smaller Gods/Pathetic Arithmetic, тъй че имаме доста опит, но все още сме в фаза на сработване и имаме малко трудности да дръпнем по-нагоре в ладдера. За сега ранка ни е около 600+.Borizmeiko wrote:На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме
Invitation acceptedGhibli wrote:You are invited, както казваха в DOA

Да си доизрина ся криптичката довечера и останалите неща да приключа че да свърша тренировачния с отличен ;р Ше се засечеме, де, то някой тряя ми отвори вратата за единия куест с ръчката отгоре... че porta si blocca.

Няяя, в Канта армъра е хипер скъп бе!
Благодарение на куеста за пътуване вече съм 18 лвл. Трябва да започна да събирам кинти за армър и да си харесам билд. Бтв оказва се, че съм била в тотална заблуда относно ритуалистките (мислех ги за ужасно грозни), мнооого са красиви и мисля да си направя една.
Welcome, Xeli:).

Благодарение на куеста за пътуване вече съм 18 лвл. Трябва да започна да събирам кинти за армър и да си харесам билд. Бтв оказва се, че съм била в тотална заблуда относно ритуалистките (мислех ги за ужасно грозни), мнооого са красиви и мисля да си направя една.
Welcome, Xeli:).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Borizmeiko
- Misting
Поздравления за ранка!!!! Но според мене, рейтингът е доста по-показателен фактр за успеха на гилдията, защотот рейтингът е базиран на "win to lose ratio", докато ранкът зависи колко гилдиии играятт през даден период, етц. Т.Е. ранкът може да се мени доста често, но рейтингът не чак толкова.Delegat wrote:Eми тя гилдията ни е млада, няма и месец още, но се състои от бивши играчи на Night Watch и Smaller Gods/Pathetic Arithmetic, тъй че имаме доста опит, но все още сме в фаза на сработване и имаме малко трудности да дръпнем по-нагоре в ладдера. За сега ранка ни е около 600+.Borizmeiko wrote:На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме
Ето тук - http://www.guildwars.com/competitive/ladder/default.php можеш да провериш за всяка гилдия, която е в Топ 1000. Има само 4 български гилдии в него, а именно High Rank Utopia [sure], Small Gods [SmG], Bulgaria on three seas [BOTS] и нашата.
- Borizmeiko
- Misting
- Borizmeiko
- Misting
Фрозен? А...недей така. Фрозен има слвата на най-кофти остров за ГвГ. Обикновенно хората срещу които го играем са доста зле (хенчуей, етц). Мен лично острова ме дразни защото е доста отворен и всеки може да прави каквото си иска. Моят съвет е да си промените острова ако ще правите сплитове. В момента моята гилдия гласува за смяна на острова (понеже всяка седмица сменяме билда - тази седмица е сплит със 2 асасинини) и се колебаем между Номад, Друидс и Визардс(мейдж ли беше?). В общи линии това е идеята на сплитването - трепеш Арчърите и най вече Бодигарда за да имаш преимущество във ВоД. Другото е ДБ върху меките таргети и т.н.
Много добре върви този "сплити шит" както го нарича нашия лидер на Острова на Мъртвите (на който доста малко хора играят). В едно ГвГ се опитаха да ни го направят този номер, но яко им попречих със моя Воден елементал - Дийп Фрийз, Цръстал Шард и Уотър тридент и не могат да бягат никъде.....За мене точно такива утилити роли са най забавни - дай ми елементалист или (деген/исърдж) мезмер и съм щастлив.
Иначе ти,Делегат, какви роли играеш?
ОФФТОПИК: 200 поста - Ураааааааа!
Много добре върви този "сплити шит" както го нарича нашия лидер на Острова на Мъртвите (на който доста малко хора играят). В едно ГвГ се опитаха да ни го направят този номер, но яко им попречих със моя Воден елементал - Дийп Фрийз, Цръстал Шард и Уотър тридент и не могат да бягат никъде.....За мене точно такива утилити роли са най забавни - дай ми елементалист или (деген/исърдж) мезмер и съм щастлив.
Иначе ти,Делегат, какви роли играеш?
ОФФТОПИК: 200 поста - Ураааааааа!
Напротив, фрозън е може би най-добрия ГХ за сплит, защото дава много добри тактически средства като вратите и ръчките, а същевременно е заобиколен изцяло от лед, който забавя движението. Оня ден едни 200+ така ги овъртяхме, че на VoD нашите двама ганкери бяха свалили лорда им на половин живот и онея си изоставиха всички НПЦта и отидоха да спасят лорда си и естествено на 25тата минута лорда им дойде на флагстенда и се изпари
Иначе с предишната ми гилдия играехме на друидс, който е правен само за ганк
На VoD двама могат да блокират мостчето водещо към вражеската база и останалите да убият лорда им 
Иначе аз играя предимно кастърски професии без монк и чат пат рейнджър и парагон.

Иначе аз играя предимно кастърски професии без монк и чат пат рейнджър и парагон.