Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 27, 2007 11:41 pm

Брех, кво толкоз има в тоя "Guild Wars: Nightfall Collectors Edition " че толкоз пари беееее. тва от любопитсво питам, иначе ше бодна утре другиден копие на старо :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Feb 28, 2007 1:21 am

Xellos wrote:Брех, кво толкоз има в тоя "Guild Wars: Nightfall Collectors Edition " че толкоз пари беееее. тва от любопитсво питам, иначе ше бодна утре другиден копие на старо :mrgreen:
единственото, което знам е, че има различни версии на танците на героите от найтфол :) със сигурност има и други (по-смислени) благинки де :)

ееееех, друго си е елитни скилове ееей... Гепих една която ми удвоява адреналина... Май е крайно време и моите герои да им хвана нещо елитно, че досега само парагона намазва :)

Някой да знае какъв е шанса да ти се падне зелено итемче? Понеже една я убих сигурно 15 пъти и не падна нищо. Знам че е рандъм, така че сигурно ще трябва да пробвам пак. А има ли смисъл въобще да се захващам, при положение, че тези оръжия явно мога да си ги направя и сам (но пък е трудно да набереш необходимото количество ъпгрейди)?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Feb 28, 2007 2:43 am

Малк е шансът. По-добре събери пари и си го купи. Нередките зелени предмети вървят към5-8 платинум. Нищо работа.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 28, 2007 3:17 am

Аз още не мога много много да се ориентирам/преценя добре нито кои скилове от тези в наличност, които имам да ползвам, нито кое оръжие, нито дали си струва да си ъпгрейдвам оръжието с руни и какви конкретно. Сложно ми се види. А сега се оказах и без пари за нова броня, а имах към 3 платинум, де изчезнаха толкоз... :roll:.

Още малко и 18 лвл.

А епопеята ни с ШД гилдията днес беше страхотна :). Трябва да повторим, сега като минавам през тия места повторно просто мра лесно особено на Ghost-овете.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 28, 2007 3:26 am

Уф, аз още си кликам началните нещица с Devon задачките ;) Събирам са стари колани че си неам друга работа ;). некой там да ме адне към гилдията или трее съм и аз вътре? "beastmaster xeloss"
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 28, 2007 8:55 am

You are invited, както казваха в DOA :wink:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Feb 28, 2007 11:16 am

Borizmeiko wrote:
Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P
На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?
Eми тя гилдията ни е млада, няма и месец още, но се състои от бивши играчи на Night Watch и Smaller Gods/Pathetic Arithmetic, тъй че имаме доста опит, но все още сме в фаза на сработване и имаме малко трудности да дръпнем по-нагоре в ладдера. За сега ранка ни е около 600+.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 28, 2007 1:26 pm

Ghibli wrote:You are invited, както казваха в DOA :wink:
Invitation accepted :)

Да си доизрина ся криптичката довечера и останалите неща да приключа че да свърша тренировачния с отличен ;р Ше се засечеме, де, то някой тряя ми отвори вратата за единия куест с ръчката отгоре... че porta si blocca. :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 28, 2007 1:26 pm

Няяя, в Канта армъра е хипер скъп бе! :x
Благодарение на куеста за пътуване вече съм 18 лвл. Трябва да започна да събирам кинти за армър и да си харесам билд. Бтв оказва се, че съм била в тотална заблуда относно ритуалистките (мислех ги за ужасно грозни), мнооого са красиви и мисля да си направя една.

Welcome, Xeli:).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Feb 28, 2007 4:50 pm

Delegat wrote:
Borizmeiko wrote:
Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P
На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?
Eми тя гилдията ни е млада, няма и месец още, но се състои от бивши играчи на Night Watch и Smaller Gods/Pathetic Arithmetic, тъй че имаме доста опит, но все още сме в фаза на сработване и имаме малко трудности да дръпнем по-нагоре в ладдера. За сега ранка ни е около 600+.
Поздравления за ранка!!!! Но според мене, рейтингът е доста по-показателен фактр за успеха на гилдията, защотот рейтингът е базиран на "win to lose ratio", докато ранкът зависи колко гилдиии играятт през даден период, етц. Т.Е. ранкът може да се мени доста често, но рейтингът не чак толкова.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Feb 28, 2007 5:45 pm

Ето тук - http://www.guildwars.com/competitive/ladder/default.php можеш да провериш за всяка гилдия, която е в Топ 1000. Има само 4 български гилдии в него, а именно High Rank Utopia [sure], Small Gods [SmG], Bulgaria on three seas [BOTS] и нашата.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Feb 28, 2007 6:28 pm

Браво, Браво!!!! Рейтингът ви е към около 1007, ( и на нашата гилдия е някъде толкова). А ще споделиш ли какви билдове правите и в кой холл играете. Моята гилдия [Evil] наблягаме на адренал спикес и яко ганкване.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Feb 28, 2007 7:26 pm

Горе-долу и ние така. Играем на фрозън и билдовете ни са предимно сплитерски и спайкове на флагстенда.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Feb 28, 2007 9:34 pm

Фрозен? А...недей така. Фрозен има слвата на най-кофти остров за ГвГ. Обикновенно хората срещу които го играем са доста зле (хенчуей, етц). Мен лично острова ме дразни защото е доста отворен и всеки може да прави каквото си иска. Моят съвет е да си промените острова ако ще правите сплитове. В момента моята гилдия гласува за смяна на острова (понеже всяка седмица сменяме билда - тази седмица е сплит със 2 асасинини) и се колебаем между Номад, Друидс и Визардс(мейдж ли беше?). В общи линии това е идеята на сплитването - трепеш Арчърите и най вече Бодигарда за да имаш преимущество във ВоД. Другото е ДБ върху меките таргети и т.н.
Много добре върви този "сплити шит" както го нарича нашия лидер на Острова на Мъртвите (на който доста малко хора играят). В едно ГвГ се опитаха да ни го направят този номер, но яко им попречих със моя Воден елементал - Дийп Фрийз, Цръстал Шард и Уотър тридент и не могат да бягат никъде.....За мене точно такива утилити роли са най забавни - дай ми елементалист или (деген/исърдж) мезмер и съм щастлив.

Иначе ти,Делегат, какви роли играеш?

ОФФТОПИК: 200 поста - Ураааааааа!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 01, 2007 10:19 am

Напротив, фрозън е може би най-добрия ГХ за сплит, защото дава много добри тактически средства като вратите и ръчките, а същевременно е заобиколен изцяло от лед, който забавя движението. Оня ден едни 200+ така ги овъртяхме, че на VoD нашите двама ганкери бяха свалили лорда им на половин живот и онея си изоставиха всички НПЦта и отидоха да спасят лорда си и естествено на 25тата минута лорда им дойде на флагстенда и се изпари :lol: Иначе с предишната ми гилдия играехме на друидс, който е правен само за ганк :P На VoD двама могат да блокират мостчето водещо към вражеската база и останалите да убият лорда им :D
Иначе аз играя предимно кастърски професии без монк и чат пат рейнджър и парагон.