Name: Ghibli Silversword. Женена съм за Yan, по-малкият зъл брат на Yangus (не питайте).
Guild: Shadow Dance [SD]
Status: отскоро съм офицер, какво нещо били връзките :Р
Lvl: 17
Profession: Ranger/Monk
Build: В началото имах котко (Mellandru's Stalker), което напоследък изоставих, но имам намерение да го развивам (сега е 11 lvl, playful). Използвам Serpent's Quickness, Ignite arrows, Distracting Shot, Banish, Smite, Healing Breeze, Orison of Healing, Resurrect. Не съм най-пълноценен рейнджър по този начин, но така се налага, защото функцията на лечител засега е поета основно от мен. От друга страна сърце не ми дава да си сменя атаките с protection prayers... :)
Currently in: Divinity Coast
Имам още 2 героини:
Fox Golden: lvl 17 Monk/Mesmer в Lion's Arch - идеята беше да се развие пълноценен лечител, но започнах да я изоплзвам, когато играя сама и билдът е балансиран между smiting и healing prayers с малко месмерски гадорийки като Power Spike и Conjure Phantasm (как го обичам... :Р).
Gale Seawind: lvl 8 Mesmer/Necromancer в pre-searing Ascalon - някой ден ще я прехвърля в post-searing-a. Засега си я пазя за моментите, когато ми се прииска да се върна в миналото - за да поиграя или да наблюдавам някоя простотия като dance party :)
Тъй като имам проблем с липсата на място в инвентара, смятам да описвам тук по-ценните неща, които не ми трябват - ако на някого са полезни да си ги поиска. Засега е това:
Hale Air Staff of Shelter (Рол, за теб?)
Energy +9
Lightning Dmg: 10-17 (requires 9 Air Magic)
Health +18
Armor +5 (vs. physical damage)
Two-handed
Имам и много ъпгрейди за лък от най-различен вид, както и няколко minor руни за monk и ranger - основно ги пазя за себе си, но съм готова да се разделя с тях при добра оферта :Р
Last edited by
Ghibli on Wed Apr 12, 2006 2:55 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.