- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бате на моменти искрено се чудя от постовете ти дали някога филм те е докосвал наистина...имам предвид да стигне до дълбините на душата ти и до мястото, където няма думи. Съншайн беше окей като идея, но няколко дефекта мен лично ме загубиха за каузата. Не мисля, че е удачно да го критикуваш точно по този начин на ниво драматизъм, който определено си го имаше, че даже беше и затрогващ на моменти. Ако да ти харесва нещо драматично значи да си наивен - горд съм да съм наивен тогава.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests