Moderator: AlDim
Който има крава...Roland wrote:Мен няма да ми тръгнеШе чакам рилийз за бокс
Сори, ама ще трябва да ти разбием мечтите.Но поне MGS ще бъде ексклузивна.
Човече СИмеон дето еякулира при оригинален продукт модна, ти не си....Не разбирам защо не си когато екс-боксът е точно колкото 6 игри, но ти си знаеш. Към твоя списък добавям Наруто и ВФ5, изваждам НФС 67ма част и горе-долу се получава моя списък. Дори с поста си в Wired Sphere успя да ме зарибиш за Сега Рали, имай късмет сега да не се накефяAlDim wrote:За втори път изиграх демото на Timeshift и честно казано все повече ме кефи. Това като нищо ще се окаже една от най-приятните изненади сред потопа от заглавия. Играта е разбиваща технически, шуутването е изключително ошлайфано и таймшифтването е направо балсам за душата. Също адски ме кефи музичката, много ритмична. Абе накратко мяза на един много по-красив, по-качествен и далеч, далеч по-мащабен Fear, в който освен да забавяш времето можеш да го паузираш и връщаш както си искаш.
Та броя игри, които чакам с огромно нетърпение вече става прекомерно застрашителен.
Sega Rally Revo, Conan, Timeshift, Assassin's Creed, The Orange Box, BlackSite: Area 51, Call of Duty 4, NFS: Pro Street, Kane & Lynch, Mass Effect, Dark Sector...
Пък ако имах и пари да ги взема направо щеше да е мечта!
За PS3 не се чака нищо добро близките година и половина-две за съжаление. Т.е. нищо ексклузивно. Иначе има неща, дето ше излязат И за него, като Assassin's Creed и въпръсоните RE5 и SH5, но честно казано и аз не виждам много смисъл да си купуваш по-калпавата платформа за игри, които можеш да играеш и на по-добрата. Имам много сериозното подозрение, че докато благоволят да го пуснат, и MGS4 или няма да е изобщо ексклузив, или ще е тайм ексклузив.Morgana wrote:Който има крава...Roland wrote:Мен няма да ми тръгнеШе чакам рилийз за бокс
![]()
Аз сега събирам парички за PS3 и се надявам докато това стане, да излязат някои и други добри игри и за тази платформа. Не знам защо така стана с Плейстейшън.Но поне MGS ще бъде ексклузивна.
Знаете ли кои добри игри се очакват за PS3 в близките 3-4 месеца? Resident Evil? Silent Hill?
Ми просто защото реших да спра да играя пиратски игри. Цените на използваните такива също помага, разбира се. Невъзможно е всичко да се купува ново.Muad_Dib wrote:Човече СИмеон дето еякулира при оригинален продукт модна, ти не си....Не разбирам защо не си когато екс-боксът е точно колкото 6 игри, но ти си знаеш. Към твоя списък добавям Наруто и ВФ5, изваждам НФС 67ма част и горе-долу се получава моя списък. Дори с поста си в Wired Sphere успя да ме зарибиш за Сега Рали, имай късмет сега да не се накефя.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests