Moderator: Moridin
shayhiri wrote:Лично за мен в конкретния случай споменатото алтернативно занимание би било несравнимо по-интересноNyn wrote:Аз почнах да чета The Lies Of Locke Lamora от компа и много му се кефя,но сега с всички сили се опитвам да спра и да си гледам анатомията :/, но ще се задоволя и с мнението ти за Ламора.
Тука само аз съм я чел (и Рол, ма той може би не я помни много добре, щото чете страшно много), така че с удоволствие бих я обсъдил. Даже ако беше казала по-рано, щях да тия дам в пейпърбек да не се кьориш.
Аз бих те посъветвала да опиташ. Човекът пише доста увлекателно и добре. Макар да зависи също и от превода. Първата ми за възрастни (до 2001 пишеше детска литература) беше най-четената книга тук, през 2006 (преиздадена). Макар че същата година излезе и книгата която чета сега, и също има страхотен успехfantasy_fan wrote:А също и дали някой може да каже нещо за Карлос Руис Сафон - видях, че от Прозорец са му издали дебютната книга, която е много хвалена, ама по-добре да съм сигурен, така че...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests