Ехеее... 60-ти лвл, колко хляб/бой требе да изям за да стана 60-тка

Аз съм Малечко-Палечко още, 25-ти, шегувах си се тука

Иначе билда нещо съм го омазал, сложих отначало 4 точки на Шедоу, после ми хрумна че искам да съм Холи и сега товаря там всичко налично. Нищо де, като ударя заветната 60-тка ще го оправям колкото мога.
Иначе за дънджъните не сте прави - това жена дето не е раждала и прийст дето не е ходил в дънджън - огън да ги гори

Точно в дънжън се учиш да си добър прийст, то аутдор ПвЕ е лесно да биеш мобове, ама като ти се падне някое дебалансирано парти си е истинско предизвикателство да ги докараш живи до края. Ма аз съм си дънджън-маниак

RFC го правих 10 пъти (първият пък бях едва 10-ти лвл

) WC - 4 пъти, наскоро и два пъти BDF (това да се моташ из Ашенвил си е фън, скачахме като мишки из храстите като се зададе някой на кон

, ама веднъж като откриеш флайт до Зора странд вече е човешко, тоест тролско

)
Пък и благодарение на куестите се нагрухах с две от най-яките оръжия (синички, ох на бате демиджа)
стаф:
http://www.thottbot.com/?i=2803
уонд -
http://www.thottbot.com/?i=2321 - има 29 шадоу DPS, +5 шадоу резистанс, направо мачкам мобове с него
Гилдията ми се казва Hellfire Killers - от тия нещастните, дето най-високия лвл е някоя 30-ка, ама да има нещо, преди три дена влязох там, вече ме направиха Легионер (това предполагам означава "старо куче"), може би защотот участвах дейно във "войната"
А "войната" се случи така - вървя си аз към Тарен Мил в Хилфбранд Хилс и гледам някой вика в общия канал "елате на помощ в Тарен Мил, алианс има". Рекох си, че що пък не, и се завтекох. Прийст още нямаше там, та ми се зарадваха всички - и наши и алианса, направо скачаха на дузини

Отначало бяха 5-6 от едните и другите, много търчане по полето, малко схватки, локален конфликт един вид. Обаче се разчу и само след половин час.... нашия рейд беше 20 човека, имаше поне още 20 извън рейда, отсреща още толкова алианс... Млатене, млатене... Предимно 35-45 лвл, имаше и 2-3 60 лвл, отначало ни бяха натиснали, ама като се прегрупирахме и гледай какво става - навряхме ги в Саутшор. То битката се развиваше по един и същи сценарий няколко пъти - изтрепем ги, после налегнем гардовете (мале как биеха тия, няколко пъти ме пращаха в гробището, само да ме нацелят веднъж), тамън оправим гардовете и Алианса се ресуректнат, прегрупират и ни изтласкат оттатък хълма, ама толкова им стигат силите. После пак ги наврем в града, трепем гардовете... безкраен цикъл

Веднъж някой удари грифоните по погрешка (някое маге май беше), малеее, като се разскачаха тия пилета, направо ни разхвърляха, не бях виждал преди грифон да се бие
Е, моето участие беше предимно скромно - тоя лекувам, оня диспелвам, ама беше забавно

Лошото че видео-картата ми е слаба и ме лагваше като все едно комикс гледах