Glee
Що да е малоумен? Куин се държи кат абсолютна пача, she had it coming. Сантана поне си е откровена кучка.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Koeто не променя факта, че е долнопробна пачавра. За сметка на това аз всъщност нямах предвид избора между нея и Куин, а факта, че можеше да проведе реален сериозен разговор с Куин и да не си играем пак на дребни чийтинг драми. Ама това би било твърде дълбоко явно за тоя сериал.
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Emи то това е проблемът, че всичко е ужасно неравномерно - в предния епизод Куин се държеше добре. В смисъл, направи някои глупости с Фин, но си личеше, че й е проблем, не беше просто "ей, доскуча ми, дай да видим тука как е положението". Докато в новия епизод нещата за нея бяха решени от шибана песен на Джъстин Бибер 

And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Проблемът ми е че от средата на миналия сезон - откакто приключиха сторито с фалшивата бременност тоест - не е имало нищо, което да прилича на сюжетна линия. А просто някакви там неща се случват като пълнеж, абсолютно несвързани помежду си. Втория основен проблем е, че лично за мен не е имало дори минимално свястно изпълнение от Rocky Horror епизода насам. Настоящия епизод, с пиянството, е поредната дупка и в двете отношения. По ужасно изпълнение на Tik-Tok - която изначално не е особено свястна разбира се, но е за предпочитане пред Бийбърщините - не бях чувал. Hands down най-ужасното нещо което са пускали. Което е второ най за епизода, Рейчъл-Блейн плота е значително много по-зле от миналоседмичното безумно скъсване на Сам и Куин.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Приличен епизод, ама нещо последните две три серии ми стават тъпички... Сцената със Сантана беше яка, тази между Кърт и баща му също, но останалите бяха просто скучни и досадни... Холи е яка, ама надали ще я гледаме още дълго.
Но вече ми се иска просто да освободят Джесалин Гилзиг от договора й... Знаете колко много се кефя на Тери, но просто не издържам. Смятам я за много талантлива актриса, която заслужава да си намери работа в друг сериал и да има реално екранно време, а не във всеки епизод да й се изписва името и да се появява за общо пет минути на сезон.
Но вече ми се иска просто да освободят Джесалин Гилзиг от договора й... Знаете колко много се кефя на Тери, но просто не издържам. Смятам я за много талантлива актриса, която заслужава да си намери работа в друг сериал и да има реално екранно време, а не във всеки епизод да й се изписва името и да се появява за общо пет минути на сезон.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- armageddon
- Forsaken
Сцената на Сантана беше единственото яко нещо в целия епизод, колкото и целия и coming out да е измъкнат от незнам къде. Аз отдавня казвам колко точно ме кефи Ная Ривера и се радвам че най-накрая и дадоха шанс да се изяви подобаващо. Холи беше интересна първия път, но нещо не ме изкефи. А подбора на песните продължава да е потресаващо зле.
+1.Сцената на Сантана беше единственото яко нещо в целия епизод, колкото и целия и coming out да е измъкнат от незнам къде.
За мен епизодът беше доста зле. Продължава тенденцията характерите на героите да се променят тoтално почти всеки епизод, вече дори не се опитват да поддържат някаква консистентност в това отношение, и колкото и да се опитвам да игнорирам това, дразни сериозно.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Най-сетне свестен епизод тоя сезон.
И все пак My headband ще ми липсва малко.
И все пак My headband ще ми липсва малко.
Правилата на бордгейминга:
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Разгеле! Гледа ми се, много ми се гледа!
http://youtu.be/QX_Ol9t6L-8
http://youtu.be/QX_Ol9t6L-8
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again