А бе легнала ми е на сърцето една сеньор-сержантска джувка за чело, затуй се мотам из ПвП. Ама на 30-39 лвл група се събира веднъж на високосна

Пък и сега не си струва, още съм 32 лвл и ме гърчат здраво. Само веднъж набарах един друг 32-ри, че носеше и флага, та си поиграх с майнд контрол
Искам обаче от магетата да се оплача - много нагли брей! Бях още 28 лвл и излизам от Сплинтертрий (в Ашенвейл) да си правя куести а срещу мене тича един 25 лвл уориър сякаш дяволът го гони по петите. Продължавам аз и що да видя - не било дявол, а хюман маге 28 лвл. Махам приятелски, той притича към мен (викам си, ей сега ще седнем да запалим по цигара), обаче гледам че почнаха да му синеят ръчичките. Дигам щита и го почнах с цялата "кил-моб" серия. Сети се по едно време да бяга... що все късно се сещат, не знам

После пък в Уорсонг краднах флага, а едно маге го пази. И като ме погна - фрост, аз диспел, то фрост, аз диспел, реню да се самолекувам и щит. По едно време ми писна от магето и почнах да му мятам ДОТ-ове, докато стигнем нашата база и вече пририта

Една игра по-късно пак същото маге и пак същата ситуация - тъпо и упорито ме гонеше, ама аз се смилих над него, доубих го с майнд бласт вместо да го гледам как го мъчат ДОТ-овете
Репутация направих Хоноред в Даркспеар Тролс (мойто велико племе )

и Френдли в Ъндерсити, все още упорствам да правя "кравешки " куести, решил съм поне до Хоноред да се добутам преди да почна да нося пръст като фадрома
А инае РФК-то не ми се опря, даже хич

Първата група с която бях, като я видях и ми се доплака - уориър, два друида и хънтър

Изрично ги предупредих, че три танка аз няма да лекувам, единият друид да става и той лечител, ама все едно на стената говорех. Два уайпа за 15 минути. После единият друид реши да се разкара и о чудо! Успяхме да пребием всичко без проблеми, и то само 4 човека. Та качеството не винаги зависи от количеството май

Втората група беше още по-луда: бяхме два прийста, един шаман, един уориър и един уарлок. Шаманът смяташе уориъра за идиот (и няколко пъти му го каза) и гледаше самият той да танква, другият прийст беше такъв майстор че се налагаше на моменти аз да го лекувам... само лока знаеше какво прави май. За малко да уайпнем при прилепчетата (щото прийста си умираше да праска фиър само някой прилеп да го приближи), та накрая се млатехме сигурно с 8 наведнъж, ама успяхме да се измъкнем живи

Третият път вече беше кеф - още в началото останахме 4-ма щото единият се отказа, обаче танкът страшно добър - крава уориър

- един роуг и един хънтър. Направо мачкахме като валяк, докато не стигнахме до последния бос когато танкът се чарджна и... прескочи боса и падна в дупката зад него, пълна с мобове

Лекувах хем него, хем другите двама дето геройски се пребориха с боса, ама маната ми свърши и мобовете в дупката ни видяха сметката. После ги оправихме де, не беше проблем

Дори пак си поиграх с майнд контрол, забава е голяма, нямам търпение да го изпробвам и върху някой елф
После опитахме и едно Гноме, ама групата беше от някакви глупави туинкерчета роуг с уж много голям ДПС... е с него си останаха, още на 5-тата минута се изпокараха за една енчантер-формула, а на 10-тата вече бяхме всички мъртви. Нищо де и без туй нямах теоретическа подготовка за тоя инстанс, ще попрочета, по-хубава група ще си избера
А си мисля напоследък, че цивилизацията свършва там, където свършват инсталациите на ВоВ. Не мога да повярвам, че ми се налагаше да обикалям няколко компютърни клуба (централни, големи, геймърски дори си написали в заглавието) и да не мога да намеря къде да играя

На едно място ми предложиха Уоркрафт 3 (било същото като ВоВ според патката-администратор

), на друго си предплатих 4 часа само за да разбера че те имат версия 1.0.8 и някакъв пиратски сървър

Трагедия, ей, така да се гаврят с хората, дето ги тресе вече абстиненцията, щото не са проверявали от един ден какво ново в АХ
Като стана дума за имена на гилдии - на нашия сървър най-силната ордска гилдия се нарича "Ласт Уайп"

Явно Ордата си падат малко фаталисти