Мдаа, шаманите не прощават, никога
Пък аз най-най-накрая се доредих до заветната Хоноред репутация в ТБ и мога да си живея там спокойно без да се притеснявам от цените

(20% намаление като навсякъде, без Ъндерсити де, то и без това там не пазарувам, как пък ще си купя храна от мацка дето й капят месата

бррр, гнус!

)
Така че сега си кибича пред АХ в ТБ, ловя си риба в езерцето отпред и правя пари без да се мърдам

Берете си вие билки, аз по селата не ща да ходя, да ме лаят хиени, да ми дерат панталоните и т.н., то за какво са ми билки, като една голяма мана поушън струва в АХ по-евтино от мана-сокчето дето си го купувам от вендор

При нас икономиката зле, евтини са ни цените, евтини са ни... кравите

С енчантинга яко кинти, понеже съм и шивач, купувам евтини материали, правя зелени айтемчта, дисенчант, айде продавай в АХ и... ловя си риба, а банковата ми сметка се увеличава.

Вчера случайно ми падна един син меч за 22 лвл, ако успея да го изтъргувам за 15-20 г (щото туинкерите ги обичат тия оръжия) направо чуквам 80 г, тоест жребеца/раптора ми е готов. А всъщност за какво се харчат пари след 40-ти лвл? Само за екипировка?
Пак между другото и съвсем без да искам станах и Хоноред в Уорсонг

Ама продават боклуци, имам по-добра екипировка вече. А това крос-бетълграундите голем кеф, верно че първия ден имаше лаг като за световно, ама после се оправиха нещата и вече по всяко време можеш да се ступаш с Алианса. Интересно че от последните 20-ина битки съм загубил само една, явно Алианса и от различни сървъри да го събереш, пак е зле. Ми така де, като събереш 20 нули резултатът е пак 0
О, сетих се за последното парти в РФК (то вече ми е на фарм статус

, още нямам време да се пусна в РФД или СМ, иначе както съм 35 лвл съм тъкмо затам). Та партито се поразпадна по пътя и до последния бос стигнахме два прийста и едно маге

Другият прийст играеше танк

, аз лекувах и млатех ДОТ-ове, магето блъскаше квото можеше... и победихме

А най-хубавото - падна се синя брадва

А ние сме трима кастъри и на никой не му трябва

Обаче като хвърлихме грийд, взех че аз я спечелих, ако я продадеш на вендор - 1г. Аз обаче я дисенчантнах и продадох есенцията за 3 г

Ей за това харесвам енчантинга - най-вече щото ме е яд да продавам "душезавързани" айтемчета за сребърни стотинки
Искам да се оплача пак от подлия алианс - правя си един куест в Десолас, трябваше да се ловят кодо (пък нали изпитвам странен сърдечен трепет към тия мили зверчета) и аз ловя та се късам. Засякох по едно време едно джудже-хънтър, той ми маха приятелски, аз също и така всеки си прави куеста. Обаче онзи мръсник си налови неговите кодо по-бързо и тогава какво - тръгна да ме ганква

Не че успя де

бързо бягат пусти хънтъри

Малко по-късно един уориър се опита да ганкне едно ъндед-маге... само дето не знаеше, че с магето сме в група (че правихме заедно куест) и го отнесохме като куцо пиле елф

Исках за отмъщение да му поседим край трупа, ама магето беше твърде благороден и се отказа. После пак същия уориър го засякохме, хем беше и с паладин, ама щом ни видяха, си плюха на петите
И последната новина - зарязах си гилдията. И без туй само спамеха гилд-канала, имаше някакви ревльовци дето все плачеха, че ги ганквали (ми ходи на ПвЕ сървър де

) и т.н. Опитах да направя два куеста с гилд-хора, все нинджи-некадърници (нууб да ги наречеш ще е похвала)

. Гилдмастърът ми се тръшкаше що съм напускал, това било гилдия с бъдеще дрън-дрън, ала-бала

Малко по-късно ме поканиха за трети път в "гангста туинкорз" и аз склоних, поне с част от хората съм играл в Уорсонг. То жалко че няма вече примейди, преди биехме в примейд тийм за 10-15 мин, сега трябва да мъчим Алианса половин час

Между другото като видят че си в гилдия с "туинкс" в името, май се замислят преди да тръгнат да ганкват