Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri May 04, 2007 4:46 pm

Той има цял списък със смайлита за качване, обаче се ослушва:( Ето на: http://www.kolobok.us/modules.php?name= ... be473f1a5e
Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 04, 2007 5:23 pm

Добре де.. то.. този бъг... никой не е файлнал официален репорт.. има ли го заведено по номенклатура, изпратено на пощата ми, с описания кога точно се е случило, при какви условия..

амаха!! троша си нервите аз тука, а елементарен клиентски съпорт не ми се оказва!!! :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 04, 2007 5:49 pm

Мвахахахахаха! :mrgreen: Само така, Мор. Бюрокрация му е майката. :lol: Класическо измъкване, бтв.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat May 05, 2007 2:41 pm

Така, изгледах най-бруталната черна, екшън, с елементи на трилър, комедия правена някога - Hot Fuzz, от създателите на Shaun of the dead, всъщност и двата филма са страхотни, перфектната комбинация ще да е да се изгледат един след друг.
В Hot Fuzz имаме всички клишета в екшъна, само че изпоачени по такъв начин, че загиваш от смях, да не говорим колко е оригинално всичко всъщност, а и интелигентността, с която е поднесено. Бе разбират си от работата англичаните.
Само заснемането и атмосферата е същата като в Shaun, но екипа и режисьора, барабар с главните актьори е един и същ, и сега не знам как би се заснел филма по друг начин. Атмосферата е чиста и стерилна, особени престрелката в магазина, се едно си в болница. Всичко е чисто и беличко - прекрасно.
А самия екшън може да засрами доста високобюджетни пуцалки, а и да - всичката кръв.
Убийствата са доста натуралистични, кръвта се лее в доста добри количества, но всичко е със забаван цел.
Все пак, колко са филмите, в които може да се види, как се пребива бабка, държаща пушка, с еленски - култ.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sat May 05, 2007 11:30 pm

Гледах 36. Еми невероятен филм с двама централни актьора, които изнасят на плещите си целия филм. Просто е колосален от където и да го погледнеш. Холивуд да го духа. Thumbs up :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun May 06, 2007 12:10 am

Определено 36 е зверски :), подкрепям.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 2:30 am

Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства? :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 06, 2007 9:58 am

shayhiri wrote:Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства? :shock:
Ми равни дози смърт от скука и раздразнение :) Eternal Shitness of the Brainless Crap му викам аз на тоя филм. Поредният бездарен опит на Джим Кери да изимитира актьорска игра + най-снобарския и претенциозно-кух сюжет, който съм имал неудоволствието да засека на кино.
And you can't dance with a devil on your back...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun May 06, 2007 11:45 am

Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства?
Аз съм го гледал и макар че ми беше интересен, наистина имаше скука в големи дози.
Мен бтв Кери ме кефи във "Човек на луната", филмът ми е много любим :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 12:27 pm

Просто сте малки още. (Не е обида, а комплимент.) И не сте обичали истински. Но благодаря за мненията, ако има още - давайте. Може пък наистина да съм изключение с тоя филм.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 06, 2007 12:30 pm

shayhiri wrote:Просто сте малки още. (Не е обида, а комплимент.) И не сте обичали истински. Но благодаря за мненията, ако има още - давайте. Може пък наистина да съм изключение с тоя филм.
До момента не е имало ЕДИН случай да си демонстрирал по-зряло разбиране на филм от средностатистическия тийн, така че моля те спести си подобни наивни определения, пък били те комплименти, а не обиди :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 12:49 pm

Е, ти ми го върна комплимента (точно така го приемам), така че наистина не ти дължа други. Въпросът е, че ако си имал дълга връзка (с чувства) и раздяла, просто няма как да не ти подейства филмът. А ако не - значи си щастлив човек.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 06, 2007 12:52 pm

shayhiri wrote:Е, ти ми го върна комплимента (точно така го приемам), така че наистина не ти дължа други. Въпросът е, че ако си имал дълга връзка (с чувства) и раздяла, просто няма как да не ти подейства филмът. А ако не - значи си щастлив човек.
рoflmao feelingzorz! h4xx!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 1:09 pm

Вкарам ли те в chat talk, значи сме постигнали разбиране. :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 06, 2007 1:12 pm

shayhiri wrote:Вкарам ли те в chat talk, значи сме постигнали разбиране. :lol:
Вие винаги постигате разбиране там при теб. То човек кат няма теза, е лесно да се разбере със себе си :lol: :lol: :lol: