Glee
Силно съгласен с казаното в спойлера на Дем (последният). Гледах наведнъж последните два епизода - е трагични бяха. Откъм сюжет от средата на втори сезон насам съм спрял да очаквам каквото и да е освен обречени любовни истории, поднесени по ultra-cheesy начин и поредната рандъм драма за толерантността към гейовете (честно на седмия път го разбрах, нямаше нужда да е ВСЯКА серия). Но поне песните бяха хубави и ме крепеше нещо да гледам. Е в последните два епизода, ако имаше точно едно изпълнение, на което да не се ПРОЗЯВАХ щеше да е хубаво, ама нейсе.
И сега трети сезон пак същото като във втори. И също така нямаше нужда самият Нешънълс да е 15 минути.
Силно пропускам Глий за по-натам, освен ако някой горещо не препоръча трети сезон - наистина не смятам да се занимавам.
И сега трети сезон пак същото като във втори. И също така нямаше нужда самият Нешънълс да е 15 минути.
Силно пропускам Глий за по-натам, освен ако някой горещо не препоръча трети сезон - наистина не смятам да се занимавам.
- Dr. Horrible
- Forsaken
На мен финалът ми хареса, както казах и по-горе, изкефи ме, Рейчъл и Фин ме зарадваха доста и т.н.
Но въпреки това аз също смятам да преустановя гледането на сериала. В по-голямата си част този сезон беше пълна дупка. Без сюжет, с абсолютно повърхностни и първосигнални персонажи, без някаква реална идея за каквото и да било... Само безкраен сонгфест на основно тъпи песни. Веднъж на няколко епизода наистина се случваше да има мега яка песен, която да въртя после седмица-две, но това не може да ме задържи като зрител.
Жалко, защото наистина исках да имам някакво седмично тийн-сериалче. Но Glee стана безумно зле, Gossip Girl е нещо тотално негледаемо, дори една минута не мога да изтърпя, One Three Hill се изчерпа напълно преди три години... Остана ми да пробвам 90210, дано там имам повече късмет. Аз наистина не искам много - да има там някаква поносима тийн-драмичка, приятна история на един-два по-дъртички персонажа, да идват от време на време нови герои и после да се махат... Не е непосилно, баси. :/
Но въпреки това аз също смятам да преустановя гледането на сериала. В по-голямата си част този сезон беше пълна дупка. Без сюжет, с абсолютно повърхностни и първосигнални персонажи, без някаква реална идея за каквото и да било... Само безкраен сонгфест на основно тъпи песни. Веднъж на няколко епизода наистина се случваше да има мега яка песен, която да въртя после седмица-две, но това не може да ме задържи като зрител.
Жалко, защото наистина исках да имам някакво седмично тийн-сериалче. Но Glee стана безумно зле, Gossip Girl е нещо тотално негледаемо, дори една минута не мога да изтърпя, One Three Hill се изчерпа напълно преди три години... Остана ми да пробвам 90210, дано там имам повече късмет. Аз наистина не искам много - да има там някаква поносима тийн-драмичка, приятна история на един-два по-дъртички персонажа, да идват от време на време нови герои и после да се махат... Не е непосилно, баси. :/
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Рейчъл и на мен не ми е от най-приятните, нито като вид, нито като глас, но идеята на образа й е именно, че е някаква Барбара Стрейзанд на млади години - много добре пееща, но с кусури във външността. А и не е като да е отблъскваща, все пак. По тази логика какво прави и Арти там 

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- The Dragon
- Elder God
I wouldn't fuck her with a borrowed dick ...Morwen wrote: А и не е като да е отблъскваща, все пак. По тази логика какво прави и Арти там
Обаче Сю Силвестър толкова рулира от всякъде. Абсолютно всяка нейна поява е оргазмена ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Има три страхотни персонажа - Бритни, Кърт и Сю. Специално Бритни обира всички овации. Три са поносими - Пък, Куин и Емма. Останалите ако ги прекараш под ножа средната оценка на сериала ще се качи с три единици.
Най големия дефект който има като цяло е че рок нещата не им се получават изобщо.
Най големия дефект който има като цяло е че рок нещата не им се получават изобщо.
- The Dragon
- Elder God
Определено лоша идея да изгледам Rocky Horror Glee Show веднага след оригиналния rocky horror.
Впечатления - солото на ема беше страхотно. Пасва и страхотно и на характера и не отстъпва на оригинала. За жалост на почти всички други песни им липсваше енергия и сила.
Впечатления - солото на ема беше страхотно. Пасва и страхотно и на характера и не отстъпва на оригинала. За жалост на почти всички други песни им липсваше енергия и сила.