Давай рецепта, недей само дразниThe Dragon wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 11:52 amНяма нищо по-лесно за правене от перфектен хумус. Стига да имаш тенджера под налягане. И МНОГО чесън.

Moderator: Moridin
Давай рецепта, недей само дразниThe Dragon wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 11:52 amНяма нищо по-лесно за правене от перфектен хумус. Стига да имаш тенджера под налягане. И МНОГО чесън.
е те тоя, който обсъждах с @Xellos е просто божествен, аз лично скипвам балсамикото, щото го мразя, но този наистина е ИСТИНАТА.Yan wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 12:49 pmДавай рецепта, недей само дразниThe Dragon wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 11:52 amНяма нищо по-лесно за правене от перфектен хумус. Стига да имаш тенджера под налягане. И МНОГО чесън.![]()
Дай някакъв пример, че на мен не ми се е случвало. Не че съм много по десертите и изобщо не разбирам, но тука веган сладкарите в Бургас са някакви факири и все ме впечатляват. Единственото, за което се сещам е, че някои рецепти ползват арарут, знам че сестра ми прави някакво парфе от кашу и арарут.(не е добре за хора на диета
Ето ти най-добрата рецепта която съм открил.Yan wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 12:49 pmДавай рецепта, недей само дразниThe Dragon wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 11:52 amНяма нищо по-лесно за правене от перфектен хумус. Стига да имаш тенджера под налягане. И МНОГО чесън.![]()
Сода бикарбонат is your friend ако не ти трябват цели зърна за презентация.Xellos wrote: ↑Sun Jun 14, 2020 12:55 pm
Та затова си го кисна нахута дори и като го варя под налягане, ама е с досадно много люспи та със сода при киснене и варене и накрая в ледена вода като се свари го мия да паднат лесно. Който няма сили за тази дейност бол консерви и смлян. Тахана си е готов. Другото на вкус.![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests