Ами то си е пълна истина... кажи ми че не е паника? Ако говориш за конспиративната теория, която изложих и бе изтрита, е който тотално отрича конспираците ще му се стори пълна глупост. Има достатъчно улики, че това е изкуствено създаден вирус. СМеете ми се като съм споменавал илюминатите или както и да ги наречеш, но аз съм се занимавал да им изучавам историята с години и никой не може да ме убеди, че това е измислица.
Не може без вътрешна информация лидера на ЕС - Меркел да се изцепи, че 70% ще бъдат заразени.
Дискусията е такава, че като цяло на мен ми се струва, че няма много смисъл от нея. Виждаме, че не само у нас, но особено у нас не се действа адекватно и се действа със закъснение.
Преди няколко седмици алармирах - хора вземете го на сериозно, това не е просто поредния опит за всяване на паника. Малко по-късни призовах за почти пълна карантина. Сега в Гърция са под пълна карантина, предполагам че и нас ще се случи пак със закъснение и подир дъжд качулка. От вътрешен човек знам, че ще се гласуват над 2 милиарда от ЕС в помощ за България за "борба с корона вируса" + 2 милиарда от фондове, които са предназначени за програми на обучение, ще се прехвърлял към "борба с корона вируса" + още 1 милиард. Познай кой ще ги усвои тези пари?
Излиза ти Боко и ти казва, че не искал да пипа резерва, ми то да не се окаже, че въобще няма резерв? Социални мерки? Никакво, прах в очите.
Хората, обществото? Каква е реакцията? Оставят ли хората на мира? Не, единични случаи на символични жестове и благотворителност.
Съвсем логично не само аз, а и други хора предполагат, че поне две от целите на този вирус са 1: редуциране на популяцията, и 2: тест за обществото, тест като за опитни зайчета. И от мен и от друфи 3: нещо много, много по-страшно което се цели. Т. нар. "златен милиард" е мечта на познаните с никнейм илюминати. Те и никога не са го крили, даже много пъти арогантно са намеквали.
Какво означава конклав от - висши банкери, висши политици, кралски особи и прочее елит да се събира переодично на изолирани и до преди години тайни срещи? Какво обсъждат там според теб?
Знам, че тук има доста хора, които а почитатели на т.нар. Западен свят и по някаква причина недолюбват Русия. Но какво се получава?
Германия отказа да изпрати помощ на Италия, помощ и пратиха Русия и дори бедни държави като Куба. Китай помага също. Къде е САЩ? Така нареченият най-голям съюзник на ЕС? Никъде. И какъв е този ЕС? Само да гласува парични помощи ли?
Както и да ти се струва е исторически доказано, че така наричаните от мен англосаксонци нееднократно в историята са всявали смърт и са обирали каквото могат. Еми той Джефри ван Орден го каза в прав текст - Великобритания се интересува само от собствените си интереси и ще направят всичко каквото и да е за да си постигнат целите. Тогавашния действаш шеф на НАТО - Уесли Кларк го каза също в прав текст - няма да позволят силна Европа, ако ще и да се прибегне до военна сила ако е необходимо.
Извинете, но Великобритания е изтребила коренното население на 2 континента и половина. И ако испанците и португалците са завлядявали и унищожавяли населението на Южна Америка с военна мощ, британците са го направили по най-долния начин - с нарочно всяване на зарази сред индианците. Поне това е доказано - под формата на помощ са снабдявали индианците със заразени одеала, после останалото е история...
Ако искаш можеш да прочетеш тази статия
Този ми коментар, може ако искате да го сложите в коша, но поне не го трийте.
Що се отнася оттам-откъдето тръгнахме, аз много добре си знам, че понякога правя коментари които отсрани изглеждат заядливи, аз пиша много бързо, почти никога не обмислям словореда и от това се получават недоразумения. За мен ако не всеки, то поне повечето хора си имат силни и слаби страни. Не мога да завиждам на някой, който има определено качество в определане насока над моето ниво, и затова също не разбирам, защо ако аз дори да го наречеш хвалене и пъчене смятам себе си за по-добър от мнозина в някои насоки (и същвременно по-слаб от мнозина в други насоки) трябва да се приема по такъв начин.
Тотално съм разочарован, особено от българското общество. А за да продължавам да посещавам този форум с години - е не бих го правил ако мислех че тук няма достатъчно интелигентни хора. Просто няма как някой, който не ми е личен познат или приятел да ме засегне. Дори да има афект той минава и заминава. Може да ме нарани, ако някой който съм смятал за близък ме предаде, наранява ме и като цяло обществото.