Shadowdance #36
Moderator: Moridin
Добре, объркала съм се за Алана...
Last edited by Ghibli on Mon Nov 07, 2005 12:09 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Lubimetz13
- Mistborn
Ъ? Те т`ва е далавера, мама му стара... Кхъм. Искам да кажа, много хубав брой. Ама само на мен ли така ми се струва, или ревютата на филми наистина стават по-малко? Надявам се, че това е само моментното състояние на нещата, защото с четене на филмови анотации и критики си убивам времето, та са ми жизнено необходими. А колкото до разказите, признавам си - откакто се светнах по въпроса за гласуването, спрях да ги чета по броеве, ами направо реших да изчакам настоящия момент, в който са редуцирани до поносимо количество, за да чета по-малко преди Последната Дума(тъй като от една страна не може току-тъй да пропусна такова важно събитие като Народен Литературен Съд без да се отчета с участие, а от друга - някак си нервите ми не издържат на любителски разкази и сериозен писателски уонабизъм, особено ако са в такива промишлени количества). Да, знам, не е правилно така да се скатавам и очевидно нямам уважение към повечето хора, които са си правили труда да пишат и пращат, ала душевният покой винаги ми е бил по-важен от честта :Р Та сега отивам да разглеждам десетте финалиста и да умувам за кого да пусна своя вот, тъй че - треперете в очакване на скорошно включване из подходящата тема... :heavy metal twisted:Moridin wrote:Значи е мнооо як разказ и ще получи две награди :P