Shadowdance #36

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Nov 04, 2005 8:45 pm

Добре, объркала съм се за Алана...
Last edited by Ghibli on Mon Nov 07, 2005 12:09 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 04, 2005 11:14 pm

А мога ли да попитам ние за какво гласувахме? - за "Победител на публиката" ли - и какво става ако той бъде класиран от журито на 1 до 3-то място.
Значи е мнооо як разказ и ще получи две награди :P :wink:
This is it. Ground zero.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sat Nov 05, 2005 6:43 pm

Moridin wrote:Значи е мнооо як разказ и ще получи две награди :P
Ъ? Те т`ва е далавера, мама му стара... Кхъм. Искам да кажа, много хубав брой. Ама само на мен ли така ми се струва, или ревютата на филми наистина стават по-малко? Надявам се, че това е само моментното състояние на нещата, защото с четене на филмови анотации и критики си убивам времето, та са ми жизнено необходими. А колкото до разказите, признавам си - откакто се светнах по въпроса за гласуването, спрях да ги чета по броеве, ами направо реших да изчакам настоящия момент, в който са редуцирани до поносимо количество, за да чета по-малко преди Последната Дума(тъй като от една страна не може току-тъй да пропусна такова важно събитие като Народен Литературен Съд без да се отчета с участие, а от друга - някак си нервите ми не издържат на любителски разкази и сериозен писателски уонабизъм, особено ако са в такива промишлени количества). Да, знам, не е правилно така да се скатавам и очевидно нямам уважение към повечето хора, които са си правили труда да пишат и пращат, ала душевният покой винаги ми е бил по-важен от честта :Р Та сега отивам да разглеждам десетте финалиста и да умувам за кого да пусна своя вот, тъй че - треперете в очакване на скорошно включване из подходящата тема... :heavy metal twisted:

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Sun Nov 06, 2005 3:16 pm

Грешката си е най-вече твоя, Любимецо. Защото според мен останаха поне няколко наистина добри разказа извън челната десятка. :wink:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Nov 07, 2005 6:24 pm

Извинявам се, съвсем бях забравила правилата и че всъщност ще има и жури. :)
Което обаче ми дава надежда, че някой от отпадналите разкази, между които има и доста добри, ще бъде оценен подобаващо поне от журито.
Ми... ще чакаме. :)
pulled out