Избори 2009 - the Aftermath

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jul 05, 2009 9:52 pm

Тук в квартала се заформя курбан за бат Бойко и Галина Банковкса която му е кандидата за Габрово и се оказа че живеела в съседния квартал. Кмета (ГЕРБ)е разрешил и фойерверки .

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jul 05, 2009 10:11 pm

Бааааси, как копнея Яне да остане навън, дето е плач и скърцане със зъби :( Дали ще стане? Май влизат, гнидите слизести! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jul 05, 2009 10:17 pm

Най ми хареса как задуха царя и колко спеченз звучеше като го разпитваха. Помня навремето като разправях на разни американци как сме си върнали царя да стане премиер как не вярваха и колко се смяха :)
Галев дори и да влезе в парламента дали няма да излезе скорострелно като приемат новия закон?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jul 05, 2009 10:19 pm

Ама няма да влезе Галев, което е най-якото :)

Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jul 05, 2009 10:53 pm

Бааааси, как копнея Яне да остане навън, дето е плач и скърцане със зъби.
+1.
Особено ако стане с гласове от Турция. ;)

Бат Бойко пак почна как още БСП и ДПС почвали подривна действия срещу него от утре, явно това ще е новото оправдание.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Sun Jul 05, 2009 11:25 pm

Бойко си говори добре, между другото, въпреки потенциалните оправдания. Не са много българските политици, които обявяват, че уважават всички граждани на държавата, независимо от това, че са избиратели на други партии.

Надявам се да състави самостоятелен кабинет. Коалиция със Синята коалиция пак ще означава много партии и прекалено много интереси във властта.
Бааааси, как копнея Яне да остане навън, дето е плач и скърцане със зъби.
Вчера тръгнахме към Витоша и на Княжево се натъкнахме на заключителния митинг на Яне - и няма да ви казвам колко дълга беше опашката за безплатните кюфтета! Ся, може би аз не разбирам точно, но това ми изглежда леко неееморално, от гледна точка на партия, която твърдо се обявява срещу купуването на избиратели? :roll:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jul 05, 2009 11:29 pm

Синята коалиция си е точно една партия на практика, както и да я гледа човек ;) Но да не прибързваме излишно. Денят е по-мъдър от вечерта. :)

P.S.
Не че се надъхам, ма Бойко наистина говори смислено. Или поне по-смислено от оня мадридско-австрийски мелез отпреди 7 години. Баси как са ми паднали критериите. :neutral:

Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jul 05, 2009 11:29 pm

То само кюфтетата да бяха...колко хора бяха купени законно от тях и от доста други съвсем легално с по 50-100 лева, за да станат застъпници.
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jul 05, 2009 11:37 pm

Мхм. Значи, ето например нашто тук Игнатиево (шефката на комисията ми е колежка). Тва са някви цигани основно, които винаги гласуват за БСП. Не щеш ли, на евроизборите, вотът им внезапно става царски. Сега дето пак са за БСП, ами и идват автобуси от шуменско с екскурзианти и заявления за гласуване на друго място. Ми ебаси. А лошото е, че всичко е законно! Върви докажи, че преди два часа не са си гласували в съответната секция в шуменско, която и да е тя. Нали се сещате как някой ще сравнява егн-тата ръчно? Такива ми ти работи.

Уук.

Samail
Sorcerer

Post by Samail » Sun Jul 05, 2009 11:55 pm

Амелия, трябва и аз да почна да се 'хваля' с българските куриози като царят-премиер, особенно за Галеви ще се спукат от смях... Интересно ще ти е ако ти кажа, че за да има тук в Монреал за да има секция 7 по-влиятелни българи не от къде да е от Калгари! са вдигнали скандал...сега, нямам още подробности, но май наистина самите канадски власти не са допускали да има секции в градове където няма консулства или посолство. Аз гласувах към 12 и до тогава бяха минали или минаваха към 500 души, а до края на деня ще минат най малко 2000 от 10000+ българи в Монреал. (вече почваше опашка)

Иначе честито че избрахме партия с лидер мутра и председател олигофрен, на мен съвеста ми е чиста!
Last edited by Samail on Mon Jul 06, 2009 8:41 pm, edited 1 time in total.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jul 06, 2009 12:15 am

Иначе честито че избрахме партия с лидер мутра и председател олигофрен, на мен съвеста ми е чиста!
При варианта самозабравил се турчин робовладелец, царя дошъл да ограби земи и имоти , духовния ученик на Хитлер и комунягите мутрата е най-малкото зло.

И той е зле ама в сравнение с това което ни се предлага - няма какво да говорим изобщо.
Мажоритарен вот пък изобщо нямаше.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jul 06, 2009 12:20 am

Гледам сега резултатите по райони според досега обработени протоколи и се набива на очи, че практически няма разлика между процентите за мажоритарните кандидати и пропорционалните листи, не че съм очаквал друго.

Дори и като няма обявени мажоритарни кандидати на дадената партия в този район, хората пак си гласуват със "любимия" номер. :neutral:
Don't be a lawyer!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jul 06, 2009 12:38 am

Конференция на ДПС. Доган леко си е загубил арогантността.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jul 06, 2009 12:40 am

Да, и смята, че не било изключено да станел първа политическа сила. Що не иде да види кво прай Ахмед Емин и как е в отвъдното?

Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jul 06, 2009 12:50 am

Според най-последните данни от ЦИК РЗС са паднали do 4.02%, а са вкарани само 30% от данните от чужбина, където резултатите им са много зле засега (по 1 процент), стискам палци да се окаже извън борда в крайна сметка.

http://rezultati.cik2009.bg/results/pro ... index.html
Don't be a lawyer!