В момента съм на По-малкото зло от същата тая книга и се забавлявам диво с това как са се изгаврили със Снежанка и Рапунцел! Гералт е толкова як!

Земи обаче тва средновековие с тея драматични любови навсякъде.

Moderator: AlDim
Имаш ли джойпад?Ох, инсталирах го с идеята да си тествам новата видеокарта с това бижу, минах тюториала да се накефя на гледки... и управлението на битките ми скърши хатъра и не съм го барал повече.
И аз това казвамAlDim wrote:Но от слаб екшън геймплеят стигна само до посредствен за 8 години.
Аз също скоро си купих Последното желание и PC TW3 GOTY(имах го на PS4 преди), и след като прочетох Последното желание осъзнах колко много са уважили сорс материала CD Projekt. Гералт е баси готиния пич!Amelia wrote: ↑Thu Mar 30, 2017 7:17 amЩе стигнем и до Фаркрай в некой миг, след 2 години, като приключим с Уичър 3 и всичките му експанжъни...
Иначе, аз прочетох първия сборник с разкази (Последното желание) и в едноименния разказ Гералт и Йенефер се срещнаха и онуй болното между тях започна. Очертават се като доста значителна и интересна фентъзи двойка и се чудя що колегите са я пропуснали като са писали ей тоя материал:
http://www.shadowdance.info/magazine/ar ... e-stories/
Все още съм видяла твърде малко от Йенефер, та не мога да я коментирам, но за момента хем ме кефи, хем искам да й зашия два шамара. Като цяло и в самата книга има едно такова непостоянство на качеството, примерно има супер яки моменти и веднага след тях няква посредствена тъпотия. И в стила на писане е така, особено в диалозите - всички персонажи звучат еднакво. А секс сцените са малко като че ли Уве Бол ги е правил.
Ама ме кефи и когато успее да балансира дарк атмосферата и хумора, ми влиза много добре. И кашицата от пантеони и митологии е много готина. А Гералт е напълно мой тип, та съм обречена да се влюбя в него. Сега ще подхвана Меч на съдбата. Нямам търпение да стигна до томовете със сагата за Сири.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests