Аз да драсна кратко, че свършвам работа в 20:00 и се мятам на играта вече втори ден.
Към 6 часа игра съм още средата на пролога - 3 левел.
Играта е наистина next gen и освен това съвсем casually е най-впечатляващото нещо, което съм играл някога. Не знам какъв беше тоя day one ps4 patch, но играта блести с визия, зарежда бързо(а аз мра доста на последната трудност), има почти незабележими дропове в кадрите в опредлени моменти, но са много дребни и въобще не развалят имерсията. Менютата са малко чопи и текста е много ситен за мойто 47 инчовото, на по-голям телевизор може би няма да има проблем, но като цяло това е единствения кусур, който виждам в играта на този етап, има и някои movement досади, но нищо worth mentioning.
Куестовете до тук нямат почти нищо общо с феч шитните в DA:I. Бат Гералт се прави на детектив, траква следи, анализира обстановката, дедуктира каква е гадината, търси слабите и страни, прави се на тарикат.

Абе яко е!
Освен това всичките DLC-та, 16 на брой обявени(за сега) са безплатни. Първите две са пуснати, едното е козметично, другото е 4 левел сет(нормален ъпгрейд, не е OP) и благинки за кончето. Ще пускат нови всяка седмица след лонча.
Кутийката на играта е тежичка и в картонена обшивка, изглежда яко! Вътре най-отгоре има Note от CDProjektRed, в който ми правят вятър, че съм им купил играта и се кълнат, че заслужавам напълно безплатно да ми я поддържат с нов контент. След това са натикали много готини стикери с вълчото лого, диск със саундтрак в черно джобче, хартиена карта на света в играта с прилични размери, manual и compendium с lore за различните персонажи в историята от тези дето слагаха в кутийките преди 10 години и миришат яко!
Шапка им свалям на пичовете! Изключителен продукт!